Ultra luxe hotel in omgebouwd historische graan silo

Redactie 19 nov 2017 Entertainment

We hebben al veel bijzondere hotels voorbij zien komen. Van een heus game hotel voor de ultieme game ervaring tot het Noorderlicht aanschouwen in glazen iglo’s. In Zuid-Afrika hebben ze een net zo ‘one of a kind’ hotel uit de grond gestampt. Een historische graansilo heeft een nieuw doel gekregen om de toeristen in het Afrikaanse continent van de beste luxe te voorzien.

The Silo Hotel is gebouwd in een historische graansilo die het hoogste gebouw in Sub-Sahara Afrika was toen het werd geopend. Het is een unieke mix van oud en nieuw. De 28 kamers, waaronder een penthouse met één slaapkamer, zijn verdeeld over zes verdiepingen boven het Zeitz Museum of Contemporary Art Africa. Ook zijn in het hotel een bar, twee restaurants, een full-service spa en een zwembad op het dak aanwezig. Vanaf een heerlijk verwarmt bad heb je een waanzinnig uitzicht over de Kaapstad en de kust.

De kamers zelf beschikken over een fantastische mix van meubels om de industriële overblijfselen samen te smelten in twee verschillende stijlen. Daarnaast hebben de optrekjes veelzijdige ramen die uit het gebouw knallen, en je een prachtig uitzicht geven op de Tafelberg, de Lion’s Head en de Victoria & Alfred Waterfront. Een kamer in het waanzinnige hotel krijg je dan ook niet voor niks. Vanaf een kleine 900 euro per nacht kun je een kamer boeken in The Silo Hotel.

Foto’s: Silo Hotel

Uncrate

Reageer op artikel:
Ultra luxe hotel in omgebouwd historische graan silo
Sluiten