Dit Taiwanese hotel is de hemel voor gamers

Redactie 21 Sep 2017 Entertainment

Nachtrust is iets dat vaak naar de achtergrond wordt verdreven als de nieuwste Call of Duty of FIFA weer is uitgekomen. Tot in de late uurtjes wordt er door gegamed tot de ogen helemaal vierkant zien van de beeldschermen. In Taiwan hebben ze daar slim op ingespeeld, een game-hotel.

In een hotel in Taiwan worden gasten heuse gaming-rigs in hun kamers aangeboden wanneer ze op vakantie zijn. Zoals het i-hotel zelf zegt: “The life-changing holiday experience”. Dat belooft wat. Het hotel biedt kamers met twee computers met i5-7400 processors, 16GB aan RAM-geheugen en een GTX 1080 Ti GPU. We geloven ze gelijk op hun woord dat daar de dikste games helemaal tot leven mee komen. Ook heeft iedere kamer twee DXRacer gaming stoelen, voor degene die F1 2017 gaan spelen. Handig om te weten, de stoelen staan naast elkaar dus het kost geen moeite om even iets tegen je wederhelft te zeggen.

En dat alles voor maar $100 (€ 84) per nacht per kamer. Ter vergelijking: voor een hotelkamer in Amsterdam betaal je zo’n €150 per nacht. Als je alleen komt gamen, betaal je slechts $12 per uur in de weekenden tot $75 voor 15 uur zonder overnachting. In de prijs zit een 46″ inch TV scherm inbegrepen om eSports te kijken. Ook kun je dan in grote gaming gedeelte in de lobby terecht, waar je tegen iedereen die in het hotel verblijft het kunt opnemen. Wil je een reisje na het hotel wagen, het is te vinden in het Taoyuan district, wat ongeveer een uur met de trein reizen is vanaf Taipei. Let’s go!

終於要開幕了 #iHotel

A post shared by Ryin (@ryin_ovo) on

FHM Game hotel FHM Game hotel FHM Game hotel FHM Game hotel FHM Game hotel

Ladbible

Reageer op artikel:
Dit Taiwanese hotel is de hemel voor gamers
Sluiten