Triple Frontier met Ben Affleck wordt een van de dikste actiefilms van 2019

redactie 10 dec 2018 Entertainment

Netflix weet ons keer op keer te verwennen. Vorige week pleurden ze Lord of the Rings online en nu is er de trailer van een hele dikke actiefilm: Triple Frontier. Aan de cast zal het in ieder geval niet liggen. 

Maak je op voor een dikke film met veel geweld, drugs en drama.

Het verhaal

Triple Frontier gaat over de hereniging van vijf vrienden, die vroeger werkten als ‘Special Forces’-agenten. De reden van deze reünie is een gezamenlijke missie en da’s geen makkelijke missie. Ze moeten namelijk een Zuid-Amerikaanse drugsbaron uitschakelen en dit is geheel uit eigen belang. Tijdens deze gevaarlijke opdracht wordt hun loyaliteit pittig op de proef gesteld en dat kan weleens voor een hoop gezeur gaan zorgen.

Sterrencast

Naast Ben Afflleck, zijn er nog veel meer grote namen die meewerken aan deze film. Zo kunnen we alvast vertellen dat Oscar Isaac (Operation Finale), Garrret Hudland (Mudbound), Charlie Hunnam (Papilion), en Pedro Pascal (Narcos) zullen meedoen. Da’s een gezellig clubje. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door de ervaren regisseur J.C. Chandor, die eerder films maakte als All Is Lost en  A Most Violent Year.

De trailer zorgt ervoor dat we ‘m het liefst nu al willen zien, helaas kan dat nog niet. Triple Frontier komt online te staan in maart 2019 en zal waarschijnlijk ook in een aantal bioscopen te zien zijn.

 

Esquire

Reageer op artikel:
Triple Frontier met Ben Affleck wordt een van de dikste actiefilms van 2019
Sluiten