De 15 dikste actiefilms op Netflix die jij moet checken

redactie 9 dec 2018 Entertainment

Ben jij van plan om heerlijk te gaan Netflixen deze zondag? Vaak ben je pleurislang aan aan het zoeken naar de juiste film en kan dat behoorlijk shit zijn. Daarom hebben wij de 15 dikste actiefilms op een rijtje gezet, zodat jij weer opgelucht adem kan halen.

 1. Braqueurs
  In deze film vliegen er genoeg kogels rond en er vloeit veel bloed. Je moet wel je hoofd erbij houden, want hij is wel wat ingewikkeld. Deze Franse Netflix Original is zeker geschikt voor een filmavond met je maten.
 2. The Accountant
  Ondertussen is deze dikke actiefilm al twee jaartjes oud, maar nog zeker vet. Een wiskundige genie heeft meer affiniteit voor cijfers dan ieder ander. Nadat er een aantal miljoenen verdwijnen, gaat hij op onderzoek uit. Tijdens zijn onderzoek vallen meerdere slachtoffers. Zeker een aanrader als je zin hebt in een meeslepende film.
 3. The Dark Knight
  It’s time for Batman, buddy. Deze gruwelijke film moet jij als man zeker hebben gezien. Batman wil met z’n vriendjes de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Alleen The Joker gooit roet in het eten. De rest gaan we niet verklappen, want daar is deze film veel te vet voor.
 4. Bastille Day
  In deze film gaat het over een dude die zakkenroller is in Parijs. Op een dag steelt hij precies de verkeerde tas en wordt hij op de hielen gevolgd door de CIA. Al  snel komen hij en een agent erachter dat het een grootschalige samenzwering is die ze kunnen blootleggen. Zeker een aanrader als je een beetje van mysteryfilms houd.
 5. Taken
  Moeten we deze film nog introduceren? Iedereen kent hem wel toch? In Taken is de hoofdrol voor Liam Neeson weggelegd. De vader raakt zijn dochter kwijt aan vrouwenhandelaren en start een meeslepende zoektocht naar zijn kind. Er zijn ondertussen vier films uitgebracht, daar kan je zeker een heerlijk avondje mee vullen.
 6. Django Unchained
  Howdy? Het is tijd voor een heerlijke Western film. Django, een bevrijde slaaf, gaat samen met een Duitse premiejager op jacht naar zijn vrouw die in handen is sadistische plantage-eigenaar.
 7. Fury
  Deze keiharde oorlogsfilm mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Een vijfkoppige tank-crew maken een levensgevaarlijke missie om de kern van Naz-Duitsland te bereiken. Een sterke maag is zeker nodig voor deze film, want er komen een aantal gruwelijke scenés in voor.
 8. How it Ends
  We hebben weer een Netflix Original voor je in petto. Will doet een poging om naar zijn zwangere vriendin Samantha te komen samen met zijn schoonvader waar hij een niet al te beste band mee heeft. Te midden van dit alles is vindt er een mysterieuze ramp plaats. Een heerlijke wegkijker voor op je vrije avond.
 9. John Wick
  De levende legende John Wick is Russische huurmoordenaar die net met zijn pensioen is. Hij wilt graag heerlijk van zijn leventje genieten totdat paar dwaze gangsters alles van hem afnemen. Pak een bak popcorn en een goude koude rakker en geniet van deze thriller. Al gezien? Check dan ook die andere twee op Netflix.
 10. Mission Impossibl: Ghost Protocol
  Klassieker time! Net als Taken, ken je deze waarschijnlijk wel. Alleen de grote vraag is of je ze allemaal hebt gezien? In deze behoorlijke gewelddadige wordt een geheim agent beschuldigd van een bomaanslag. Vervolgens proberen ze hun onschuld te bewijzen op een gevaarlijke missie. Spanning, sensatie, geweld, het komt er allemaal in voor. Een échte mannenfilm dus.
 11. Outlaw King
  Ben je een beetje fan van films uit de Middeleeuwen? Dan is dit de film voor jou. In de 14e eeuw is Robert The Bruce gekroond tot koning van Schotland. Na een verrassingsaanval van de Engelsen verliest hij de macht. Vervolgens probeert hij met volle overtuiging die macht terug te krijgen. Je zit op je puntje van je stoel, maar hij kijkt zeker lekker weg.
 12. Jack Reacher
  Wanneer een gozer vijf mensen vermoord, vertelt hij dat Jack Reacher de dader is. Wat volgt is een bizar spannende zoektocht naar de waarheid waar hij tegen onverwachte tegenstanders komt te staan. Hij is wat aan de lange kant, maar spannend is ‘ie zeker.
 13. Colombiana
  Een jong meisje uit de Colombiaanse sloppenwijken raakt betrokken in een ruzie met een drugsbaron. Ze groeit op als een kille huurmoordenaar, maar het vinden van de moordenaars van haar ouders is het enige wat telt. Deze film staat garant voor veel spektakel.
 14. Miami Vice
  Detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs gaan undercover om drie moorden op te lossen. Hiervoor moeten zij zich voordoen als drugtransporteurs, die zendingen Zuid-Florida binnenloodsen. Een filmpje waar jij zeker zweethandjes van de spanning krijgt.
 15. London has Fallen
  In Londen is de Britse premier onder mysterieuze omstandigheden overleden.Tijdens zijn begrafenis zijn alle grote wereldleiders aanwezig, maar het gaat compleet anders dan verwacht. Het is een groot complot om alle leiders te vermoorden. Een enorme dikke film met onder andere vette acteurs als Gerard Butler, Aaron Eckhart en Morgan Freeman.
Reageer op artikel:
De 15 dikste actiefilms op Netflix die jij moet checken
Sluiten