Netflix dropt totaal onverwacht alle Lord of the Rings-films

redactie 6 dec 2018 Entertainment

Huh!? Is het echt waar? Ja, maat open je Netflix maar eens. We werden behoorlijk overmand door emoties, want The Lord of the Rings films staan vanaf nu op Netflix. Dat is nog eens een mooi cadeautje zo rond de feestdagen. 

Je zou bijna denken dat het een foutje is van de grote rode N. Zonder trommelgeroffel stonden ineens alle drie de films van Lord of the Rings online. Voor velen zijn de films een tripje terug in de tijd. Het blijft gewoon retegoed.

Genieten

Wie genoot er nou niet van het grote avontuur van Hobbit Frodo, Gandalf en alle andere helden? In ieder geval ben je aardig wat uurtjes onder de pannen met deze cultclassics. Laten we terugblikken op de allermooiste scene uit de reeks. Heb je de films nog niet gezien? No worries, pleur je vanavond effe het eerste deel aan.

Fantastic Beasts

Maar er is meer… Fantastic Beasts and Where to Find Them staat nu ook op Netflix. Ook dit was niet echt aangekondigd. Ook geen verkeerd filmpje om weer eens aan te zetten. Zeker nu deel 2 in de bios draait. Laat maar komen die feestdagen. Netflix mag wel vaker van dit soort verrassingsacties doen. Welke titels moeten volgens jou nog op het platform verschijnen?

 

Reageer op artikel:
Netflix dropt totaal onverwacht alle Lord of the Rings-films
Sluiten