Trilogie legendarische GTA-games komt naar Netflix

Hoewel we met z’n allen met smart wachten op de nieuwe Grand Theft Auto game kun je vanaf volgende maand, als je abonnee bent van Netflix tenminste, een trip down memory lane doen. Want vanaf december staat er in plaats van een goede film, drie steengoede games op je te wachten op de streamingsdienst.

Voor wie het even gemist heeft, Netflix doet tegenwoordig ook aan het streamen van games. Kwestie van game selecteren, controller aansluiten en speler maar. Zo konden we eerder al de Pep Guardiola in ons naar boven halen met Football Manager, en maakt de streamingsdienst nu bekend dat we begin volgende maand aan de slag kunnen met een trilogie van games waar je u tegen zegt.

GTA-games Netflix

In december kunnen we aan de slag met Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. In deze trilogie kunnen we kiezen uit maar liefst drie GTA-games. Grand Theft Auto III, Vice City en het legendarische San Andreas, vind je allemaal terug in deze trilogie. Dat zijn toch games die je eigenlijk wel gespeeld moet hebben, vinden wij.

De spellen zijn natuurlijk flink verouderd, sommigen die dit zullen lezen waren waarschijnlijk nog niet eens geboren toen deze games uitkwamen, dus Rockstar heeft met deze trilogie flink aan de graphics lopen sleutelen. Alle games zijn namelijk geremastered in HD. Tuurlijk, grafisch doen de games natuurlijk flink onder voor de spellen die jij vandaag de dag speelt op je PlayStation 5, maar de ontwikkelaar heeft flink haar best gedaan om de spellen er wat beter uit te laten zien, zonder dat de inhoud van de games zijn veranderd. En dat is ze aardig goed gelukt.

Grand Theft Auto games

Heb je deze games nog nooit gespeeld en toevallig in het bezit van een Netflix abonnement? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar deze drie digitale meesterwerken. We hebben goed nieuws voor je, want vanaf 14 december kan je met Claude, Tommy Vercetti of CJ door de straten heen scheuren en schieten. Is dat even lekker. Opwarmertje nodig voordat je in december los kan gaan? Check de trailer van de trilogie hieronder!

Reageer op artikel:
Trilogie legendarische GTA-games komt naar Netflix
Sluiten