Trailer over Wolverine maakt ons nieuwsgierig naar meer

Redactie 7 feb 2017 Entertainment

De laatste jaren zijn we doodgegooid met mutanten- en superheldenfilms, vaak met wisselend succes. Deadpool was bijvoorbeeld een kaskraker terwijl Batman vs Superman geen volle zalen trok. De X-Men-films deden het daarentegen altijd zeer goed in de bioscopen en de serie over mutanten kan rekenen op veel aanhangers. Nu keert Hugh Jackman weer eens terug als Logan in de volgende film over de man met de metalen klauwen.

Het populairste karakter uit de X-Men-serie was toch wel Wolverine, Hugh Jackman speelt deze krachtpatser met veel plezier en bij de fans doet hij het ook erg goed. In de nieuwe film Logan vinden we Wolverine terug langs de Mexicaanse grens, er staat in de film nog geen TrumpWall, waar hij Professor X beschermd en zichzelf verborgen houdt. Hij moet niet veel hebben van de buitenwacht.

Helaas voor Logan lukt het niet echt om zich afzijdig van de wereld te houden. Problemen starten als een jonge mutant aankomt die wordt gedreven door duistere krachten. Op 3 maart gaat deze mogelijke blockbuster in première.

Reageer op artikel:
Trailer over Wolverine maakt ons nieuwsgierig naar meer
Sluiten