7 films waar we ons zwaar op verheugen in 2017

redactie 2 jan 2017 Entertainment

We trekken de deur van dit jaar bijna achter ons dicht, tijd om terug- en vooruit te kijken. Doen we vandaag op filmgebied. We hebben wel eens betere jaren gekend, maar wij vonden het een prima jaar waarin we vermaakt zijn met films als The Hateful Eight, Creed, Captain America: Civil War, Deepwater Horizon en The Infiltrator. 2017 belooft een hoop goeds. Hier zijn de 7 mannenfilms waar wij het meest naar uitkijken.

T2: Trainspotting

Verschijnt op: 16 februari
Wat: Het vervolg op de legendarische film Trainspotting. Avonturen van een groep heroïnejunkies die iets met porno in Amsterdam gaan doen. Dit gaat crazy worden.

John Wick: Chapter 2

Verschijnt op: 9 februari
Wat: Keanu Reeves aka John Wick heeft een nieuwe hond en is nog altijd goed met wapens. Kan niet anders of dit wordt een heerlijke schiet-, boem- en knalfilm.M

Logan

Verschijnt op: 2 maart
Wat: De laatste film waarin we Hugh Jackman als Wolverine gaan zien. Hij blijft de coolste uit X-Men. Dit wordt een regelrechte banger van een goodbye.

The Fate and the Furious

Verschijnt op: 13 april
Wat: Het achtste deel van de Fast and the Furious reeks, met Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham. Do we need to say more?

Spider-Man: Homecoming

Verschijnt op: 6 juli
Wat: Eindelijk gaat Marvel zelf weer aan de slag met Spider-Man. Dus is er een rol voor Iron Man weggegeld, al enigzins voorbereid in Captain America: Civil War. Dat belooft wat.

Dunkirk

Verschijnt op: 20 juli
Wat: Honderdduizenden Britse geallieerden soldaten zijn omsingeld door de vijand. Met hun rug naar de zee. Dit wordt een veldslag van jewelste.

Justice League

Verschijnt op: 16 november
Wat: Batman, Superman, Wonder Woman en Aquaman bundelen de krachten en nemen het gezamenlijk op tegen het kwaad.

Reageer op artikel:
7 films waar we ons zwaar op verheugen in 2017
Sluiten