Vette trailer van Men in Black 4 belooft veel spektakel

redactie 21 dec 2018 Entertainment

Eerder schreven we al dat acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson in de gloednieuwe film van Men in Black te zien zijn. Nu is dan eindelijk de trailer van de film met de special agents het internet op geslingerd. De toon is gezet en wij vinden het verdomd goed klinken.

We moeten helaas nog wel even wachten, want Sony Pictures brengt pas volgend jaar zomer de film uit. Dat is wel effe balen, maar dan heb je in ieder geval iets om naar uit te kijken. In de trailer zien we onder andere een glimp van de nieuwe acteurs Chris Hemsworth en Tessa Thompson en dat belooft veel spektakel, emotie en veel gruwelijke gadgets. Ook een leuk nieuwtje is dat Liam Neeson in de film acteert. Dan heb je sowieso de garantie dat het een topfilm gaat worden.

Men in Black 4

Heb je de eerdere films niet gezien? No worries, wij helpen jou een handje. Het gaat over twee special agents die de monsters uit de ruimte bestrijden. Deze keer speelt het verhaal zich af in het mooie Londen waar Agent M, gespeeld door Tessa Thompson, voor de eerste keer deel uitmaakt van het team. Er worden weer allemaal geheimzinnige moorden gepleegd en het is de taak aan de Agents H en M om deze moorden te ontrafelen.

Maxim

Reageer op artikel:
Vette trailer van Men in Black 4 belooft veel spektakel
Sluiten