Men in Black 4 is in de maak met Chris Hemsworth en Tessa Thompson in de gelederen

Redactie 23 mrt 2018 Entertainment

De aliënjagers die ons beschermen van al het monstergeweld uit de ruimte. De mannen die ons, zonder dat we het weten, elke dag redden van de ondergang. De mannen in het zwart, ofwel: the Men in Black. Er komt een Men in Black 4 aan en die zal deze keer geen Will Smith en Tommy Lee Jones bevatten. Nope, deze keer zien we Thor: Ragnarok sterren Chris Hemsworth en Tessa Thompson als geheugen uitwissende special agents.

Cast en crew Men in Black 4

Er is nog weinig informatie bekend over het verhaal. Wat we weten is dat het verhaal in Londen zal plaatsnemen en dat het concentreert op drie hoofdrolspelers, een blanke Man (Chris Hemsworth), een donkere vrouw (Tessa Thompson) en een oudere man. De film zal geregisseerd worden door F. Gary Gray die we kennen van The Fate of the Furious. Het script zal geschreven worden door Art Marcum en Matt Holloway die we kennen van Iron Man. De producenten zullen de originele Men in Black producers Walter Parkes en Laurie MacDonald zijn, ook Steven Spielberg zal optreden als executive producer.

Nieuw begin met oud concept

Het zal om een spin-off gaan en plaats nemen in de wereld die we kennen van Men in Black. Sony pakt het verhaal aan zoals Universal dat deed met Jurassic World in 2015. Zij bouwden toen een nieuw verhaal met nieuwe personages heen om het oude concept van Jurassic Park. Het is zeker mogelijk dat er referenties zullen zijn naar Will Smith en Tommy Lee jones hun personages maar ze zullen niet verschijnen in de film.

Money

Voor Sony is het erg logisch dit nieuwe avontuur aan te willen gaan. Men in Black kwam met de eerste film in 1997 en had een budget van 90 miljoen dollar. Zij wisten dit om te zetten in een uiteindelijke omzet van 589 miljoen dollar wereldwijd. De tweede film mocht aan de slag met een budget van 140 miljoen dollar en behaalde wereldwijd 442 miljoen dollar. Tien jaar later kwam de laatste film uit in 2012. Met een budget van maar liefst 220 miljoen dollar en behaalde wereldwijd een ongelooflijke 624 miljoen dollar. Het succes van de franchise is groots, dus niet meer dan logisch dat er nieuw leven in geblazen wordt.

Hopelijk weten ze ook zonder Will Smith een goede film neer te zetten. Binnenkort gaat Men in Black 4 in productie. Steven Spielberg maakte bekend dat Sony het 14 juni 2019 wilt uitbrengen. Wij houden je op de hoogte.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Men in Black 4 is in de maak met Chris Hemsworth en Tessa Thompson in de gelederen
Sluiten