De trailer van Conor McGregor: Notorious ziet er fantastisch uit

Redactie 6 okt 2017 Entertainment

Yes, mocht je het nog niet weten: er wordt druk gewerkt aan een film over Conor McGregor. De eerste officiële trailer van de Universal Studios film over het meeslepende leven van The Notorious is nu uit. Via zijn social media laat de UFC-vechter weten dat de film in de UK en Ierland vanaf 1 november op het witte doek te zien zal zijn. Amerika, Canada, Zeeland en Australië volgen op 8 en 9 November. Wij moeten iets langer geduld hebben, want de film over de spraakmakende vechtersbaas komt ergens volgend jaar naar ons land.

Afgelopen zomer werd, op de verjaardag van de Mixed Martial Art vechter, bekend gemaakt dat de film er ging komen. Universal Studios poste op Facebook: “Coming Soon – The official story of the unstoppable rise of Conor McGregor. Happy birthday to the champ!”

De film volgt het leven van de Irishman volledig op de voet. Vanaf het allereerste begin in de ring tot aan het worden van de grootste naam in de MMA. Met schuldbrieven op de mat heeft Conor letterlijk voor zijn leven moeten vechten om de top te bereiken. De trailer maakt je alvast warm met hoogtepunten uit zijn carrière, van zijn knock-out win tegen José Aldo tot de titanenstrijd met Floyd Mayweather. Met exclusieve achter de schermen beelden in aanloop naar ‘The Money Fight’.

De camera’s zijn letterlijk overal bij geweest. Dus ook de beelden van het verlies van McGregor op Mayweather en zijn reactie daarop zullen niet ontbreken. Met geruchten over het verschijnen van Arnold Schwarzenegger is deze film een absolute must voor je lijstje.

Ladbible

Reageer op artikel:
De trailer van Conor McGregor: Notorious ziet er fantastisch uit
Sluiten