De 5 best bekeken Netflix Originals van dit moment

redactie 10 Feb 2019 Entertainment

Het ziet er naar uit dat Netflix dit jaar weer goed gaat scoren met hun Original Series en Films. Zo zijn we het jaar al goed begonnen met onder andere de thriller Velvet Buzzsaw en de comedy-drama Russian Doll. Maar wat zijn op dit moment de best bekeken Netflix Originals van dit moment?

1. On My Block

On My Block is een komedie serie over een groep tieners in de achterstandswijken in Los Angeles. De groep maakt de belofte om een hechte groep te blijven, ook als ze weer naar school gaan. Alleen is dat iets lastiger dan gedacht, want het humoristisch avontuur en de nodige drama zal roet in het eten gooien. On My Block is op het moment de best bekeken Netflix Original serie van dit moment.

2. Making A Murderer (Part 2)

In deze reality docu worden verhalen verteld over mensen die ten onterechte in de gevangenis beland zijn met vaak een hoog aantal jaren in de bak als gevolg. Alle essentiële aspecten van het proces tot aan de medeplichtigen en betrokkenen wordt behandeld. In part 2 worden wat losse eindjes van de ontknoping toegelicht, maar volgens critici is de serie spannend en zit je bij iedere aflevering op het puntje van je stoel.

3. 13 Reasons Why

Vorig jaar kwam het tweede seizoen van 13 Reasons Why op Netflix. Fans en criticaster vonden dit vervolg wat minder goed dan het eerste. Toch had het geen gevolgen voor de kijkcijfers. Om niet teveel te spoilen, mocht je de serie nog willen checken, komen er veel actuele zaken aan de orde in deze dramaserie. Pesterijen, seksueel misbruik, omgaan met zelfmoordneigingen en depressies onder de jeugd wordt in deze serie grondig aan de kaak gesteld. Veel lastige onderwerpen, dus niet voor de zwakke geest.

4. Last Chance U: INDY

In deze Amerikaanse documentaireserie stellen American Football studenten uit het East Mississippi Community College zich kwetsbaar op en vertellen zij hun kant. Hoe zij in de huidige structuur het lastig vinden om te dealen met hun persoonlijke problemen in combinatie met de druk om te presteren op het vereiste Junior College-niveau. Je ziet in deze serie hoe hun zich staande proberen te houden klaargestoomd worden om naar de eerste divisie te gaan.

5. Bodyguard

Bodyguard gaat over, inderdaad een bodyguard. Een ex-soldaat dat in de eerste paar minuten van de serie te zien is met zijn twee kleine kindjes, onderweg met de trein naar zijn ex-vrouw. Opeens vangt hij wat vreemde signalen op en escaleert er iets. Wat dat precies is gaan wij niet verklappen, maar ons advies is om de eerste twintig minuten van deze spannende serie zelf te ervaren. Geloof ons, na de eerste paar minuten ben je gegarandeerd hooked. Nuff said.

 

Reageer op artikel:
De 5 best bekeken Netflix Originals van dit moment
Sluiten