Komt The Walking Dead met een derde spin-off?

redactie 9 apr 2019 Entertainment

Je hoort het goed. The Walking Dead series bestaat momenteel uit twee series. Een is de reguliere serie met de helden en slechteriken die we zo goed kennen en waar we zo van houden. De tweede is een spin-off onder de naam, Fear of the Walking Dead. Deze speelt zich af in de tijd dat hoofdrolspeler Rick Grimes in een coma ligt. Nu heeft AMC, de uitgever van The Walking Dead, een derde serie aangekondigd. Volgens de makers is het een ander verhaal, maar geen spin-off. Hmm… We zijn benieuwd.

Geen spin-off van The Walking Dead

De nieuwe Walking Dead spin-off (wat de makers geen spin-off willen noemen) zal zich richten op twee jonge dames en focust zich op de generatie die opgroeit tijdens de apocalyps. Waar Fear of the Walking Dead gefilmd is in Austin, zal de nieuwe serie zich afspelen in Virginia. Uiteraard zijn Walking Dead schijver Matt Negrete en showrunner Scott Gimple weer van de partij. De makers vertelden expliciet dat het niet gaat om een spin-off, maar een verhaal dat compleet uniek is, in het zelfde universum. Wij vragen ons af of de makers een persoonlijke vendetta hebben tegen het woord ‘spin-off’. Even Googelen of een bezoekje aan Wikipedia en de term spin-off komt toch aardig overeen met hun nieuwe plannen.

Al met al zijn we erg benieuwd naar het resultaat. Seizoen negen van de huidige Walking Dead is bloedstollend afgerond. De meeste seizoenen zijn nu te checken op Netflix. Fear of the Walking Dead zal op 2 juni vervolgt worden. De première van de niet-spin-off is gepland in 2020.

 

Reageer op artikel:
Komt The Walking Dead met een derde spin-off?
Sluiten