Joaquin Phoenix en Jake Gyllenhaal knallen met revolvers in The Sisters Brothers

Redactie 31 mei 2018 Entertainment

Er komt weer een lekkere western aan waarbij er rollen zijn weggelegd voor alleen maar legendes. Joaquin Phoenix (Gladiator, Her), John C. Reilly (Gangs of New York, Step Brothers), Riz Ahmed (Nightcrawler, Rogue One) en Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Southpaw) vormen het acteurskwartet die samen een uitmuntende cast vormen. Laat al het komische revolvergeweld maar snel komen want de trailer van the Sisters Brothers ziet er zeer vermakelijk uit. 

John C. Reilly is goed in elke rol. Zet hem naast Joaquin Phoenix neer en je hebt de perfecte mix. Alsof het dat nog niet genoeg is top je het af met een beetje award winning acteur Jake Gyllenhaal. Als dat geen succesformule is.

Wat weten we al?

John en Joaquin spelen in de film twee broers (The Sisters Brothers) die niet bepaald lieverdjes zijn. De trailer vertelt ons dat het verhaal draait om goud. Jake Gyllenhaal en Riz Ahmed zijn op jacht naar het kostbare metaal. John en Joaquin zijn twee huurmoordenaars die blijkbaar erg goed zijn in wat ze doen. Zij moeten waarschijnlijk Riz zijn personage vermoorden omdat die van hun baas gestolen heeft. Het hele verhaal speelt zich af in Oregon 1851.

Riz en Jake

Wat natuurlijk ook wel erg tof is, is dat we Riz Ahmed en Jake Gyllenhaal weer samen zien acteren. Zij speelden voorheen samen de hoofdrollen in de succesvolle thriller Nightcrawler uit 2014.

Nog allemaal erg vaag maar de trailer ziet er dik uit, de acteurs zijn goed en een western kijkt altijd lekker weg. Wij houden je op de hoogte, dit zal ongetwijfeld een mooie worden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Joaquin Phoenix en Jake Gyllenhaal knallen met revolvers in The Sisters Brothers
Sluiten