Wees de optimale eindbaas met dit whisky/sigaar-glas

Redactie 31 mei 2018 Entertainment

In een dikke leren stoel zit je onderuitgezakt met een chagrijnig gezicht te lurken van je glas met veel te dure whisky. In je andere hand heb je zo’n dikke Cubaanse sigaar die amper tussen je vingers past. Jij bent en voelt je een ekte baas. Dan komt er een vreemde kerel binnen gelopen strak in pak met een hoed dat zijn gezicht verbergt. Hij ploft in de stoel voor je en haalt een whisky/ sigaar glas tevoorschijn. Opeens ben jij niet meer het mannetje in de kamer.

Want deze keiharde, op een maffioso lijkende opperbaas heeft een whisky/ sigaar glas van Corkcicle. Het glas heeft een houder voor een sigaar waardoor je een hand vrij hebt om je revolver op de kneus voor je gericht te houden.

Je kan het natuurlijk ook aan de pokertafel gebruiken. Voor de echte whisky en sigarenliefhebber werd het glas ontwikkeld. Sigaren en whisky passen geweldig bij elkaar, daarom dat het zo raar is dat dit glas nu pas ontwikkeld is. Het glas is met de hand gemaakt en geeft jou de ruimte om een sigaar te roken en van je whisky te nippen terwijl je ondertussen je flush op de tafel jankt.

Mocht je de aandacht naar je toe willen trekken op het wekelijkse pokertoernooitje met je maten, kan je het glas hier voor 25 dollar bestellen.

Foto: OWDIN

Reageer op artikel:
Wees de optimale eindbaas met dit whisky/sigaar-glas
Sluiten