Pokémon: Let’s Go voor de Switch is het dikste spel dat we ooit gezien hebben

Redactie 31 mei 2018 Entertainment

Pokémon Go was twee jaar geleden echt de bom en voor goede redenen. Het eerste augmented reality spel dat groots werd, nu hebben we er meerdere zoals dit Jurassic World-spel. Vandaag kondigt Pokémon en Nintendo een nieuw Pokémon spel aan dat een co-op en samenwerking met smartphonegame Pokémon Go heeft. Pokémon: Let’s Go is een combinatie van nostalgie en moderne technologie. Dit spel mag je absoluut niet missen.

Het spel is een soort moderne versie van Pokémon Yellow uit 1998 en bevat dan ook de 151 Pokémons uit de eerste generatie.

Speel met z’n tweeën

De mogelijkheden in het spel zijn eindeloos. Zo kan je het spel met één Joy-Con spelen en kan je Pokémons vangen door een gooi-beweging te maken met de controller. Daarnaast kan je het spel ook met z’n tweeën spelen. Je kan letterlijk je eigen team vormen en samen met je maatje de wereld van de krachtige diertjes ontdekken.

Pokémon Go

Er is ook een samenwerking met Pokémon Go. Spelers die Pokémons uit de Kanto-regio hebben (de eerste generatie) kunnen die overzetten naar de Pokémon switch game. Je kan dus Pokémons in de smartphone game vangen en die gebruiken in het Wii Switch spel.

PokéBall plus

Als je voor de ultieme ervaring wilt gaan koop je ook een PokéBall plus. Dit is een controller in de vorm van een Pokémon bal met ledverlichting die je kan gebruiken in plaats van de Joy-Con. Daarnaast kan je in de PokéBall plus een diertje meenemen de wereld in. De bal gaat trillen en je hoort geluiden van de gekozen Pokémon. Zo lijkt het spel je nooit echt te verlaten.

Er komen twee verschillende versies van het spel uit. Eentje heet Pokémon: Let’s Go, Pikachu! De andere heet Pokémon: Let’s Go, Eevee! Ze zullen in de winkels verschijnen vanaf 16 november. We zien langzaam stappen gemaakt worden en kunnen niet wachten tot we ooit onze augmented reality bril in de toekomst op zetten, en Ready Player One achtig, Pokémons vangen in onze eigen wereld.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Pokémon: Let’s Go voor de Switch is het dikste spel dat we ooit gezien hebben
Sluiten