‘Allerslechtste film aller tijden’ gratis te streamen op YouTube

redactie 24 sep 2018 Entertainment

‘’It’s bullshit, I did not hit her. I did nooot. Oh hi, Mark!”, een van de vele legendarische quotes uit cultfilm The Room. De maker van de film Tommy Wiseau – tevens een van de hoofdrolspelers – heeft de film volledig op YouTube gedropt. Da’s mooi, want nu kunnen wij deze ontzettende pauperfilm weer eens herbeleven.

Je moet wel 18 jaar of ouder zijn om deze tijdloze notenkraker te kunnen bewonderen. Tommy Wiseau heeft de 1,5 uur durende film op zijn eigen productiekanaal gezet. De film was nog niet eerder legaal te bekijken. We hadden ook niet verwacht dat Netflix deze tranentrekker zou toevoegen aan hun omvangrijke bibliotheek.

The Room kwam 15 jaar geleden uit. In de lijstjes van de allerslechtste films staat deze bijna altijd wel bovenaan. Toch heeft de film behoorlijk wat fans verkregen in de loop der jaren. Veel mensen vinden de film zo slecht, dat hij goed is en daar zit best wel wat in.

Johnny en Lisa

The Room gaat over de succesvolle bankier, Johnny. Hij is ontzettend verliefd op zijn verloofde Lisa, hij wil met haar trouwen. Zijn plannen nemen een vreselijke wending wanneer hij de waarheid over Lisa en de mensen om hem heen ontdekt. Geniet 1 uur  en 40 minuten lang van het houterigste acteerwerk wat er bestaat, lichte (en vooral ook slechte) erotiek, overspel, het bizarre plot en de memorabele oneliners. Bagger kan best genietbaar zijn. Daar is The Room het schoolvoorbeeld van. Neem er wel even een wietje of een drank je bij. Zo wordt alles nog net even leuker. The Room kan hier worden bekeken.

 

 

Reageer op artikel:
‘Allerslechtste film aller tijden’ gratis te streamen op YouTube
Sluiten