Goed nieuws: mannen met een buikje doen het goed bij de vrouwen

Redactie 13 dec 2017 Entertainment

Goed nieuws voor alle mannen die al jaren tevergeefs trainen voor een sixpack én hopeloos zijn in de liefde: met een bierbuik heb je namelijk meer kans op een match dan wanneer je lang, dun en slungelig bent. Dit opbeurende nieuwtje kwam als een van de resultaten uit een onderzoek van de in Nederland ontwikkelde datingapp The Inner Circle. De rest hebben we even op ’n rijtje gezet voor je.

The Inner Circle kan het weten, want door die website zijn er minimaal 300 baby’s geboren en in elk geval talloze bruiloften georganiseerd. Zij deden een onderzoek onder zo’n 2.000 Nederlandse gebruikers en ontdekten dat mannen met een bierpensje ongeveer 2,5 keer meer kans hebben op een match, dan lange of dunne mannen. En dat is nou nét wat we willen horen met de feestdagen in aantocht. Hieronder nog 5 interessante resultaten die zijn gebleken uit het onderzoek.

1. Lengte
De gemiddelde man, met een lengte van 1.84 meter, scoort het beste. Zij hebben de meeste kans om aan iemand gekoppeld te worden. Mannen die korter zijn dan 1.78 meter daarentegen niet. Pindakaas eten dan maar.

2. Leeftijd
Mannen van 34 krijgen de meeste likes op social media en ook de mannen met een onderhouden stoppelbaartje doen het goed. Movember all the time.

3. Lengte (2)
De lengte van een vrouw kan een man eigenlijk weinig schelen. Wel hebben vrouwen van 1.68 meter gemiddeld de meeste kans op een match en ben je als 27-jarige helemaal in trek. Mocht een man zijn mening geven over de kledingkeuze van een vrouw, kiest ‘ie bijna altijd rood. Volgens het onderzoek van The Inner Circle zijn vrouwen gekleed in rood moeilijk te weerstaan.

4. Assertiviteit
Ook zijn de Nederlandse vrouwen assertiever dan de vrouwen uit Londen of Parijs. Vrouwen uit Nederland schijnen namelijk graag de rekening te delen na de eerste date, iets wat voor ons klinkt als een zeldzaam natuurverschijnsel. Maar goed, de resultaten zullen er vast niet om liegen.

5. Conclusie
Dus, ben jij een 34-jarige man met een gezond buikje, 1.84 meter lang en heb je een stoppelbaardje van een paar dagen? Dan kan het eigenlijk niet meer mis gaan voor jou in het leven. Zorg je er wel voor dat ondanks al die stomende vrijpartijen je bierbuik wel een beetje intact blijft?

Reageer op artikel:
Goed nieuws: mannen met een buikje doen het goed bij de vrouwen
Sluiten