Je volgende Airbnb-bestemming heeft een 27 meter aquarium zwembad

Redactie 13 dec 2017 Entertainment

Door een Airbnb te boeken, is het vanzelfsprekend dat je wat anders wilt dan een standaard hotelkamer. Je wilt de stad beleven zoals de locals doen! Dankzij Airbnb stap je met een paar muisklikken de wereld van de meeste bijzondere optrekjes binnen. Hoe klinkt een zwembaar aquarium van 27 meter?

Bij de ‘Villa on the Rocks’ is het te vinden. Een volledig te boeken vakantiewoning van 930 vierkante meter in Bondal, Frankrijk. De badplaats ligt op slecht een uur rijden ten oosten van Marseille. Het gigantische zwembad is uiteraard het hoogtepunt van de woning. Alsof het formaat nog niet bruut genoeg is, is het enorme voetenbadje verzonken in een verdieping van het huis tussen de woon/slaapkamer en de binnenplaats.

Naast het volledig verlichte zwemaquarium beschikt de villa over vijf slaapkamers, acht bedden en drie badkamers op een heuveltop in het zuiden van Frankrijk. Daarmee maakt het dus die ideale plek om je vrienden van hun brakke slaaprust te beroven met een vroeg ochtendbommetje. Als klap op de vuurpijl is het gebouw ontworpen door de Franse architect Rudy Ricciotti, die gebouwen als het Mucem Museum in Marseille op zijn tekentafel creëerde.

Het superieure stulpje aan de Franse kust kun je met maximaal 6 personen huren vanaf 575 euro per nacht. Als je nog niet genoeg overtuigt bent om van deze waanzinnige villa je nieuwe vakantiebestemming te maken voor de zomervakantie, dan doet onderstaande video dat wel.

Insidehook

Reageer op artikel:
Je volgende Airbnb-bestemming heeft een 27 meter aquarium zwembad
Sluiten