Homeland seizoen 7 komt eraan en de eerste trailer barst van het spektakel

Redactie 13 dec 2017 Entertainment

We zouden het bijna vergeten, maar in al het nieuwe seriegeweld hebben we nog een topper van jewelste in het verschiet in de vorm van Homeland. Het zevende seizoen staat op stapel en de trailer is vandaag online verschenen. Dit wordt spannend.

Netflix loopt nog een beetje achter de feiten aan, want daar moet seizoen zes nog verschijnen, maar op 11 februari zal de eerste aflevering van Homeland seizoen 7 debuteren op de Amerikaanse televisie. De serie wordt al jaren in Nederland uitgezonden door BNN, dus niet lang daarna zal het ook in Nederland te bezichtigen zijn.

Seizoen 7

Voor de mensen die seizoen 6 nog moeten kijken is het wellicht handig om nu af te haken, want er komen spoilers aan. Voor de mensen die wel bij zijn frissen we het geheugen graag even op, want aan het eind van het zesde seizoen arresteerde de vrouwelijke president Keane liefst 200 mensen van de geheime dienst, Saul Berenson incluis. In het nieuwe en voorlaatste seizoen van Homeland zal Carrie Mathinson, die inmiddels is gestopt met haar werkzaamheden voor het Witte Huis, zich inzetten voor de vrijlating van die 200 personen. De corruptie binnen de overheid is gaande en aan Carrie de nobele taak dit probleem te tackelen. Dat gaat uiteraard gepaard met veel spanning, actie, spionage, terrorisme en andere intriges. Zin in!

Reageer op artikel:
Homeland seizoen 7 komt eraan en de eerste trailer barst van het spektakel
Sluiten