De spin-off van The Gentlemen waar we allemaal op hebben gewacht

Kennen jullie de film The Gentlemen nog? Zo ja, dan kunnen wij jou niet blijer maken dan met het feit dat deze week een spin-off hiervan verschijnt op Netflix. De spin-off zal een serie zijn en belooft ons heel wat! Mocht je de film nou niet gezien hebben, niet getreurd, want de serie heeft een andere invalshoek dan de film. 

The Gentlemen die we allemaal konden bekijken sinds 2019, is een enorm succes. Nu, 5 jaar later kunnen we dan eindelijk gaan genieten van een soort ‘vervolg’.

Spin-off

De spin-off draait helemaal om het verhaal van Eddie Halstead. Wanneer hij een groot stuk familielandgoed erft, komt hij achter van alles en nog wat. Het huis maakt namelijk deel uit van een enorm imperium omtrent verboden middelen. Hij komt er niet onderuit en raakt verstrikt in deze krankzinnige en gevaarlijke onderwereld. Eén ding wil hij absoluut niet en dat is dat zijn andere familieleden erbij betrokken raken. We kunnen je verzekeren dat er veel bizarre dingen gebeuren in deze serie.

Door Netflix wordt deze serie omschreven als geestig, offbeat, een duitstere comedy en een serie met krachtige beelden. Als je het ons vraagt, belooft dat dus een hoop. De spin-off zal vanaf donderdag 7 maart te zien zijn op Netflix. We kunnen maar liefst acht afleveringen verwachten, dat wordt zeker heel het weekend bingewatchen!

Regie en cast

De regie van de serie en de eerdere film is in handen van de getalenteerde Guy Richie. Hij is ook de maker van onder andere Sherlock Holmes. Net zoals de regisseur, zijn de acteurs ook van hoge kwaliteit. De hoofdrol, Eddie Halstead, wordt namelijk gespeeld door niemand minder dan Theo James. We kunnen hem kennen van bijvoorbeeld Divergent en How It Ends. Andere namen zijn Kaya Scodelario, Daniel Ings, Giancarlo Esposito en Vinnie Jones.

The Genlemen

In de eerdere film zien we de andere kant van het verhaal. Het gaat over de Amerikaanse expat Mickey Pearson, die een winstgevend marihuana-imperium opzet. Hij wil van zijn enorme business af, maar dat laten anderen niet zomaar gebeuren.

Reageer op artikel:
De spin-off van The Gentlemen waar we allemaal op hebben gewacht
Sluiten