Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island met BN’ers

Redactie 4 mei 2018 Entertainment

Aankomende zomer begint het nieuwe seizoen van de ultieme relatietest, Temptation Island, weer. Het huidige seizoen is nog maar net afgelopen en het volgende staat alweer voor de deur. Deze keer pakken ze wel groter uit dan ooit tevoren. In plaats van Sjonnie van de frietkraam zullen deze keer bekende Nederlanders hun relatie op de proef zetten. Als dat niet voor vuurwerk gaat zorgen weten wij het ook niet meer.

Wij kunnen ons geen slechter programma voorstellen waar je aan mee kan doen als bekende Nederlander. Meestal worden programma’s zoals Temptation Island gebruikt om bekend te worden, maar als je dat al bent, wat is de reden dan? Zal wel iets met aandacht en een tekort te maken hebben, boeit ons het, wij vreten wel weer een bak popcorn weg terwijl we zien hoe iemand zijn leven kapot maakt. Heerlijk.

Temptation met bekende Nederlanders

Het programma zal ‘Temptation Island VIPS’ gaan heten. Vier bekende Nederlandse koppels zullen naar Mexico afreizen om zich daar te onderwerpen aan de ultieme relatietest. Dit kan of heel saai of het meest dramatische event van dit decennium worden. Wij zijn benieuwd. Het programma zal gepresenteerd worden door Kaj Gorgels en de altijd fabuleuze Yolanthe Sneijder-Cabau.

Bijna zonde dit, de meeste fans moeten nog een beetje bijkomen van het vorige seizoen. Er is geen programma dat je zo haat maar toch kijkt. Stelletje sadisten dat we zijn. Temptation Island VIPS is vanaf 7 juni te zien bij Videoland.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island met BN’ers
Sluiten