Relaties worden vanaf 7 juni weer verwoest in nieuwe seizoen Temptation Island

Redactie 17 apr 2018 Entertainment

Nu Temptation Island tegen zijn einde aanloopt worden er alweer nieuwe plannen gemaakt voor het volgende seizoen. Het nieuwe Temptation Island zal te zien zijn op videoland en niet meer gepresenteerd worden door Rick Brandsteder en Annelien Coorevits. Die taak is vanaf nu weggelegd voor Yolante Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels.

Sven Sauvé, de CEO van RTL, is heel erg trots met de komst van beide presentatoren. “Wij zijn heel blij dat Yolanthe Sneijder-Cabau RTL in de breedte komt versterken. Niet alleen bij RTL 4 als nieuwe presentatrice van De Jongens tegen de Meisjes en de talentshow The Talent Project, maar ook online. Daarom vind ik het mooi dat Yolanthe Sneijder Cabau een plek heeft bij RTL 4 en Videoland.”

Ook over Kaj Gorgels heeft Sauvé lovende woorden: “Een bijkomend voordeel van de breedte van onze activiteiten, is dat we een nieuwe bron aan talentvolle makers aanboren. Kaj Gorgels is een talent, zowel voor als achter de schermen. Hij is eigenzinnig en veelzijdig en ik ben blij dat hij deze reeks van Temptation Island samen met Yolanthe voor z’n rekening neemt.”

Nieuwe Temptation Island bij Videoland

Logisch dat RTL een nieuw seizoen van Temptation Island gaat maken. De tv-show trekt per aflevering ongeveer 710.000 mensen naar de buis. Ook de herhaling wordt nog redelijk goed bekeken met 131.000 kijkers. Het programma zal dit keer volgens RTL alleen exclusief te zien zijn bij Videoland.

Geen idee of we het komend seizoen weer gaan kijken. Het programma is een soort van vervelende verslaving, net zoals roken. Eigenlijk wil je het niet zien maar kijken doe je toch. Hopelijk zitten we komend seizoen niet voor de buis te kijken hoe mensen hun leven verpesten, toch is de kans aanzienlijk.

Foto: Temptation Island

Reageer op artikel:
Relaties worden vanaf 7 juni weer verwoest in nieuwe seizoen Temptation Island
Sluiten