Er komt een remake van Robin Hood en de eerste trailer is een schot in de roos

Redactie 4 mei 2018 Entertainment

Robin Hood verhalen worden al verteld sinds de middeleeuwen. Ook op het witte doek hebben we al meerdere variaties op de schurk met het goede hart zien verschijnen. Stelen van de rijken en het geven aan de armen, nobele gozer dat het is. Hollywood heeft besloten dat het weer tijd is voor een nieuwe versie van de man met de groene hoed en de pijl en boog.

Dit keer krijgen we een soort van ninja versie op het aloude verhaal. We zien Taron Egerton (van Kingsman) rondrennen met een kap over zijn hoofd terwijl hij springend pijlen afvuurt als Robin Hood. Hij doet ons een beetje denken aan Oliver Queen uit de serie Arrow.

Robin Hood

Naast Taron Egerton zien we ook Jamie Foxx in een van de hoofdrollen. Taron speelt Robin of Loxley, een door oorlog harde kruisvaarder die in het geheim dus Robin Hood is. Jamie is zijn kommandant en samen vechten ze in het geheim tegen de corrupte Engelse kroon. Supergaaf natuurlijk, aan de trailer te zien is de film overladen met explosies, sicke vechtscenes en een zoetsappe romance. Alle elementen voor een goede of juist heel slechte avonturenfilm. Please laat het dat eerste zijn.

Trailer

Vooralsnog lijkt het veel belovend en laten we hopen dat het de verwachtingen waar maakt. Met dit soort film is het erop of er zwaar onder. Kijk maar naar een King Arthur of een Assassins Creed. De trailer maakt ons al wel een beetje enthousiast. Zie hieronder voor jezelf:

Robin Hood is vanaf 21 november te zien in de bioscoop.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Er komt een remake van Robin Hood en de eerste trailer is een schot in de roos
Sluiten