11 knappe Nederlandse (ex-)soapies die je dag geheid opfleuren

redactie 18 mei 2016 Girls

Als je een vriendin hebt, ben je vast wel eens gedwongen om ernaar te kijken: Goede Tijden Slechte Tijden. Vroeger was dat niet zo erg. Toen was Ludo Sanders nog een meedogenloze maffiabaas en had Jeff Alberts een pistool in het laatje liggen, maar vandaag de dag is er natuurlijk geen bal meer aan. Gelukkig biedt GTST in elk geval één schrale troost: sexy soapies. Wij zochten de 11 aantrekkelijkste soapsterren voor je uit, zowel van nu als van vroeger. Benieuwd naar deze dames? We hebben ze natuurlijk ook op FHM500 gezet!

1. Liza Sips
Liza is met haar blonde krullen en mooie grote ogen de perfecte combinatie tussen lief en sexy. Ze speelt al een aantal jaartjes niet meer in GTST, maar speelde vorig jaar nog de sterren van de hemel in de bioscoophit Fashionchicks.


2. Robin Martens
Robin is klein maar fijn. De 24-jarige actrice speelt de rol van Rikki de Jong in GTST, maar acteren is niet haar enige passie. Ze is namelijk ook gek op dansen en zingen. Dat zingen gaat haar voor de wind, want ze scoorde hoge ogen met de liedjes ‘Jij’ en ‘Waar ben jij’. Lekker bezig, Robin!


3. Berber Janssen
Berber scoorde de hitsingle Luna en speelde een sexy stewardess in Onderweg Naar Morgen. Wij hopen haar ooit nog eens tegen de komen in het vliegtuig.


4. Georgina Verbaan
Een lijst met soapies zou incompleet zijn zonder de dame die we allemaal leerden kennen als Hedwig Harmsen. Georgina Verbaan is 36 jaar en is met haar blonde haar en rode lippenstift nog altijd een genot om naar te kijken.

5. Katja Schuurman
Jaaa! Katja! De ongekroonde koningin van de Nederlandse soapwereld. De dame die ons na al die tijd nog steeds in ademnood brengt. Katja, je zal voor altijd onze droomvrouw zijn.


6. Lauretta Gerards
Deze 29-jarige babe uit Onderweg Naar Morgen maakte in 2011 behoorlijk indruk door niet alleen Expeditie Robinson te overleven, maar er ook nog eens uit te blijven zien om zelf op te vreten. Over haar lippen en donkere ogen zouden we wel duizend gedichten kunnen wijden.


7. Gigi Ravelli
Hersenloze televisie is nog nooit zo leuk geweest als toen Gigi nog belspelletjes presenteerde. Tegenwoordig speelt deze rondborstige blondine in Goede Tijden Slechte Tijden. En dat doet ze met verve.


8. Fajah Lourens
Mooie grote borsten en prachtige krulletjes. Tegenwoordig is de 34-jarige Faya DJ, maar vroeger speelde ze de verleidelijke Yasmin in GTST. Fajah is on Fayaaaaa!


9. Toprak Yalçiner
Toprak is een 28-jarige dame met Turkse roots. Voordat ze in GTST begon te spelen, was ze lerares Engels. Niet alleen heel knap dus, maar ook nog eens heel intelligent! Toprak heeft het allemaal. Ook het allermooiste kapsel van Nederland trouwens. These curls were made in heaven


10. Victoria Koblenko
Victoria won onlangs nog de Nationale Sekstest. Vroeger speelde deze van origine Oekraïense dame de rol van Isabella Kortenaer. Toen kregen we knikkende knieën van haar prachtige lichaam.


11. Yolanthe Sneijder-Cabau
Yolanthe behoeft natuurlijk geen introductie meer: zij won maar liefst drie keer de verkiezingen van FHM’s Meest Sexy Vrouw van Nederland! You go, girl!

Reageer op artikel:
11 knappe Nederlandse (ex-)soapies die je dag geheid opfleuren
Sluiten