Teken je kleurplaat met klasse met deze Louis Vuitton potloodset

redactie 26 feb 2019 Entertainment

Louis Vuitton heeft een verrassing voor de kunstzinnige types met een portemonnee gevuld met knaken. Het bedrijf brengt namelijk een speciale lederen potloodset uit. Voor een schamele 900 dollar steel jij de show in je knutselclubje.

Een absurde prijs natuurlijk, maar dan heb je ook de Rolls Royce onder de potloden. De set wordt geleverd in een oprolbare lederen hoes en heeft meerdere stijlvolle details. Zo zitten de 40 potloden individueel verpakt in sleufgaten. Als je de set weer wil oprollen dan gebruik je een kalfslederen strip om het bij elkaar te binden. Voor dat geld raakt je set dus niet meer door de war in je rugzak. Ook het kenmerkende Louis Vuitton patroon op de buitenkant kan natuurlijk niet ontbreken. Tot slot zijn op de hoes ook nog met de hand cirkels geverfd van elke kleur waardoor je de potloden in de goede volgorde kunt houden.

Releasedatum

De release van de set staat volgens geruchten op de planning voor eind maart of april. Bekijk de set hieronder. Mocht je 900 dollar kunnen besteden aan een potloodset, dan kun je vast ook wel een Royal Jet Capsula aanschaffen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supreme Leaks News (@supreme_leaks_news) on

Reageer op artikel:
Teken je kleurplaat met klasse met deze Louis Vuitton potloodset
Sluiten