Dude bouwt dikke BMX-schans in zijn achtertuin

Redactie 26 Feb 2019 Entertainment

Ooti Billeaud heeft niet alleen een bijzondere naam, hij ook een heel bijzonder huis. Als sinds hij een ukkepuk was wilde hij een schans voor zijn BMX in huis hebben. Helaas voor hem dachten zijn ouders daar toen anders over. Nu Ooti volwassen is besloot hij zijn droom te realiseren en dat ziet er pauper vet uit. 

Toen hij eindelijk zijn eigen stukkie grond in New Orleans bezat, besloot hij de helling voor zijn BMX dan toch echt te realiseren. De gemeente zei tegen hem dat  het niet mocht, tenzij hij een huis bouwt mét een schans erbij. Zo gezegd, zo gedaan. Deze held bouwde een klein huis met daarachter een enorme schans. De les die we hieruit kunnen rukken: vergeet Marco Borsato’s ‘Dromen zijn bedrog’. Follow your dreams mate.

Wij zouden niet zo snel onze houten tuinstoelen opgeven voor een hele ramp in onze achtertuin, maar ieder zo zijn voorkeur. Doe ons maar een strak gemaaid gazonnetje en een barbecue on the side, waarna we zittend op onze tuinset lekker een paar burgers naar binnen werken. Daar worden wij gelukkig van. Ooti heeft liever een schans. Nou, even goede vrienden hoor. Wij houden ook wel van een potje BMX’en, maar wij vinden een parkje ook gewoon prima.

Het kostte Ooti wel wat tijd om zijn droomhuis inclusief achtertuin te bouwen, maar hij deed er liefst vijf jaar over om dit bijzondere stulpje te bouwen. Dat ging niet altijd even makkelijk. Het resultaat is in ieder geval verbluffend. We kunnen ons zo voorstellen dat dit de nieuwe uitvalsbasis is voor z’n vriendengroep.

Reageer op artikel:
Dude bouwt dikke BMX-schans in zijn achtertuin
Sluiten