Met Supreme x Nike Courtposite collab ben je helemaal ready voor de herfst

Na de collab met Fox Racing, die wij uiteraard niet aan ons voorbij lieten gaan, pakt Nike door en zijn de oogjes helemaal gericht op herfstcollectie 2023. Daar is ‘ie: de Supreme x Nike Courtposite collab, een samenwerking tussen twee knallende merken in een retro-jasje, dat kan niet anders dan keihard zijn. Met deze shoes stunt je door de straten, ben je schneller dan wie dan ook en krijg je een enorme energieboost.

Waarom? Nieuwe kleding geeft je een frisse look die nieuwe, positieve energie met zich meebrengt. Met deze nieuwste samenwerking slaan Nike en Supreme wederom die weg in. De collab bouwt voort op het model, de Courtposite, dat begin deze eeuw werd geïntroduceerd en destijds werd gedragen door tennisspelers zoals Andre Agassi. Je weet wel, de man die een poos een mooie rivaliteit had met Pete Sampras in de jaren ’90. Allebei stonden ze een poos als nummer één van de wereld gerankt.

Supreme x Nike Courtposite collab

Supreme x Nike Courtposite

Met deze collab zet je dus een stapje meer in de richting van je mogelijke idool Agassi, of waan je je gewoon een flaneerbeer met deze frisse schoenen. De Supreme x Nike Courtposite komt in drie kleuren uit en heeft synthetische Posite-bovenkanten. Verdere details zijn de rubberen accenten bij de tenen en op een aantal subtiele plekken het Supreme-logo. Check de bijgevoegde foto’s voor een compleet beeld.

De Supreme x Nike Courtposite samenwerking wordt wereldwijd via het streetwearmerk op 19 oktober gelanceerd.

Reageer op artikel:
Met Supreme x Nike Courtposite collab ben je helemaal ready voor de herfst
Sluiten