De Stratos Dutch Built 50: een wonder dat kracht, stijl en luxe combineert op volle zee

We zaten weer wat te scrollen achter onze laptop op kantoor en je zult niet geloven wat we hebben ontdekt over de Stratos Dutch Built 50: het is eigenlijk de superheld onder de boten! Deze schoonheid van 15 meter is als de ‘SUV van de zeeën’ en maakt furore in de jachtwereld.

Bas Lengers, het genie achter dit meesterwerk, beweert trots dat de Dutch Built 50 het meest zeewaardige schip in zijn klasse is. Het is niet alleen maar gepraat: deze badboy werd in december 2022 onthuld op de Masters Expo in Nederland en hij trekt overal de aandacht.

Foto: Stratos Yacht

Luxe sportwagen op het water

En begrijp dit: hij is niet alleen bruut; het heeft ook stijl. Een carbon bovenbouw, een extra dichte composietromp en een ontwerp dat opspattend water afbreekt. Geen probleem, gewoon door golven van meer dan 4 meter varen en stormachtige wind als een kampioen hanteren. Bovendien heeft hij een topsnelheid van 36 knopen en een bereik van maximaal 450 zeemijl. Dat is alsof je een luxe sportwagen op het water hebt.

Foto: Stratos Yacht

Look & feel

Maar wacht, er is meer. Het interieur is van regelrechte ‘supercar GT-kwaliteit’. Hij heeft een carbon hardtop en een automatisch schuifdak – over luxe gesproken! Op het bovendek schommelen ergonomische pilotenstoelen met schokabsorptie en een “onverwoestbare” natte bar. Benedendeks? Ruime hutten voor maximaal vier gasten, lichte en luchtige woonruimtes – het is eigenlijk een drijvend luxehotel.

Foto’s:  Stratos Yacht

Opties genoeg

En raad eens? Je kunt het naar hartenlust aanpassen. Er zijn 25 verschillende tinten voor de buitenkant, drie kleurstellingen voor de binnenkant, en je kunt zelfs een hydraulisch zwemplatform erin gooien als dat je probleem is.

Service baby!

Maar het gaat niet alleen om het jacht; het gaat om de hele ervaring. Stratos doet zijn uiterste best met hun service en belooft eigenaren een zorgeloze ervaring. Paul Verheij, de merkmanager, zegt dat het erom gaat dat eigenaren zich kunnen concentreren op de sensatie van hun Stratos-ervaring. Dat is pas klantenservice!

Foto: Stratos Yacht

Zie je jezelf al als kapitein op dit gestroomlijnde beest? Varend op de open zee en elke centimeter is aangepast aan jouw stijl. Het is niet zomaar een jacht; het is een levensstijl. Stratos Dutch Built 50 – de ultieme mix van robuustheid, stijl en luxe.

Reageer op artikel:
De Stratos Dutch Built 50: een wonder dat kracht, stijl en luxe combineert op volle zee
Sluiten