De 18 mooiste vrouwen met een gevangenisverleden

dec 26 2023, 17:57 Girls
schermafbeelding 2023 12 19 om 142303
Bij de term hystobrifilie, gaat er misschien niet gelijk een belletje rinkelen, een bekendere benaming is een moordernaarsgroupie, criminelenjager, of deathrow dollie . Ja mannen, de badboys vallen nog altijd in de smaak. Maar hoe zit dat nou eigenlijk?
Er zijn tal verhalen van vrouwen die zich volledig storten op beruchte criminelen. Maar toen wij op het instagram account mugshwaty belandden, kwamen we eventjes in een nieuwe wereld terecht.

Meet-an-inmate

Marc Dutroux en Joran van der Sloot zijn de schoolvoorbeelden van hystobrifilie. Beiden hebben ze meerdere moorden op hun naam staan en menig vrouw wat aangedaan. Toch werden zij overspoeld door liefdesbrieven en hadden ze soms mazzel dat ze in de bak zaten, anders hadden ze de vrouwen serieus van zich af moeten slaan. De trend speelt in Amerika zo'n serieuze rol, dat er hele datingssites zijn om jouw crimineel op te pikken. Via websites als meet-an-inmate, kan je makkelijk in contact komen. Wij hebben vast een kijkje voor je genomen, ons oog viel direct op Tawanna, die zichzelf beschrijft als mannered and spicy en ook nog eens een fetisj voor hakken heeft.
schermafbeelding 2023 12 19 om 140252 e1702991070199

Mugshwaty

We zijn even helemaal afgedwaald van het onderwerp, het gaat namelijk met name om het Instagram-account mugshwatys . Ondanks de slechte verlichting in de bak, de oranje overalls en het gebrek aan make-up, zien deze dames er nog altijd super fraai uit. Tijd om dit account eens helemaal uit te pluizen!
Delen met
Ook interessant