Op deze hoverbike voel je je een echte stormtrooper

redactie 24 Feb 2019 Entertainment

Heb je altijd al willen rondvliegen als een gevechtspiloot in Star Wars? Dan is nu je kans daar, met de Hoverbike S3 2019. Met deze drone kun je rondvliegen zonder dat iemand je tegen houdt. Tenminste, als je de juiste papieren hebt en in specifieke staten van Amerika vliegt. Drones zijn namelijk nog niet over de hele wereld toegestaan. Of dit in de toekomst een ding zal worden in Nederland, dat is nog maar de vraag. Tof is het in ieder geval, dus laat maar komen!

Deze drone-achtige vliegmachine van Hoversurf is gemaakt van koolstofvezel en is voorzien van een lithium-mangaan-nikkel-batterij die wel 12,3 kWh pompt. We hebben geen idee of dit veel is, maar zo klinkt het in ieder geval wel. Met een snelheid van honderd kilometer per uur kun je met dit lijpe apparaat wel vijf meter de lucht in sjezen als een echte Han Solo.

Van dichtbij en op afstand bestuurbaar

Je kunt de drone zelf besturen als een soort van piloot. Dit houdt ‘ie zo’n kwartiertje vol. Of, als je mensen de stuipen op het lijf wilt bezorgen, kun je ook op afstand in drone-modus veertig minuten lang terroriseren. Misschien wel een beetje gemeen want deze drone maar een takkenherrie. De drone in de video zal misschien voor politiezaken in Dubai gebruikt worden. Maar ehh.. Als de boeven je dan niet horen aankomen, dan verdien je het om opgepakt te worden.

Prijs

Wil jij deze uit de kluiten gewassen, vliegende grasmaaier hebben? Dat kan. Hij is verkrijgbaar voor de spotprijs van 130.000 euro. Dat voor een vliegmachine die niet hoger dan vijf meter gaat? Vrij prijzig.

Reageer op artikel:
Op deze hoverbike voel je je een echte stormtrooper
Sluiten