Releasedate en titel van prequelfilm The Sopranos eindelijk bekend

redactie 19 mrt 2019 Entertainment

Twaalf jaar geleden was het einde daar, voor de legendarische maffiaserie The Sopranos. Dat is al een aardig tijde geleden. We hadden toentertijd nog hoop op een vervolg van de serie, maar jarenlang bleef het stil. Vooral toen hoofdrolspeler James Gandolfini kwam te overlijden leek een volgend deel onmogelijk. Tot vorig jaar in maart. Toen werden de fans blij gemaakt de aankondiging van een prequel op de bazenserie. Ondertussen weten we meer over de film genaamd Newark.

Eindelijk kan het aftellen beginnen. Hoewel we al een tijdje wisten dat de film eraan zat te komen, hadden we nog geen idee wanneer dat dan precies was. Helaas moeten we wel zeggen dat we nog een aardig poosje geduldig moeten blijven, aangezien de release op 25 september 2020 gepland staat. Nou ja, je kan ‘m in ieder geval vast in je agenda zetten. De film heeft de titel Newark gekregen. Een verkorte versie van de werktitel: The Many Saints of Newark.

Newark

De hoofdrolspeler van de serie leek echt onvervangbaar. Wat was dat een eindbaas. Op zich hebben ze het nu wel aardig voor elkaar met zijn opvolger. Of voorganger, aangezien het om een prequel gaat. De zoon van de enige echte James gaat de hoofdrol vertolken. Michael Gandolfini zal de ster zijn in de nieuwe film. Hoe vet is dat? De prequel zal zich afspelen in de jaren zestig. Een tijd van raciale spanningen en een tijd dat de maffia er nog gelikt uitzag. Geen kekke trainingspakkies, maar mooie kostuums dus.

Reageer op artikel:
Releasedate en titel van prequelfilm The Sopranos eindelijk bekend
Sluiten