Guus Meeuwis kan grappen van René van der Gijp niet waarderen

redactie 19 mrt 2019 Entertainment

Het is de mannen van Veronica Inside weer eens gelukt hoor: ze hebben het zoveelste relletje te pakken. René van der Gijp maakte vorige week een grap over Manon Meijers, de vriendin van Guus Meeuwis, door haar de “omgebouwde broer” van de zanger te noemen. In de Radio 2 podcast-serie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild haalt Guus nu uit naar de voetbalanalist. 

De zanger vertelde aan Ruud de Wild: “Je mag van mij een mening hebben maar om het heel lelijk, vies en pesterig zoals de middelbare school dat doet, of zelfs de lagere school, vind ik vreselijk” Guus antwoordde dan ook bevestigend op de vraag of hij boos was: “Ik ben wel pissed ja.” Daar voegde hij wel aan toe dat hij niet teveel aandacht wil geven aan de uitspraken van René. “We proberen het samen zo goed mogelijk te doen. Er zijn dus mensen die daar iets van vinden en daar word je heel boos over. Uiteindelijk is de conclusie dat er niemand tussen ons in komt te staan.”

Manons eerdere reactie

Manon Meijers had zelf ook al via Instagram uitgehaald naar de goedlachse René van der Gijp. In een lange monoloog vertelde ze: “Ik draag namelijk, ondanks mijn 1 meter 84 (heeft u gelijk het antwoord) dolgraag stiletto’s. “Ik heb niet de gemiddelde lengte maar ben prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren. Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen. Nu weet ik dat ontzettend veel mannen zich daar heel erg door geïntimideerd voelen maar mijn man vindt het geweldig en heeft voldoende zelfvertrouwen om zich daar niet minder mans door te voelen.” Een beetje kleinzerig is dit natuurlijk wel, Manon was vroeger werkzaam als styliste en gaf toen ook keiharde meningen over willekeurige Nederlanders op straat.

Johan Derksen gooit er nog een schepje bovenop

Dit relletje lijkt voorlopig nog verre van over want Johan Derksen besloot nog eens extra gas te geven gisteravond. Waar René nog aangeeft spijt te hebben van zijn opmerking en het niet zijn bedoeling was om mensen te kwetsen, wilde Johan daar niets van weten. ‘De Snor’ zei dat hij daadwerkelijk twijfelde over het geslacht van Manon Meijers: “Ik dacht echt dat het een ongebouwde was, omdat ze wel tieten maar een jongensachtig hoofd heeft. Later las ik dat het een vrouw is…”

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis kan grappen van René van der Gijp niet waarderen
Sluiten