Nieuwe trailer van Sicario: Day of the Soldado bewijst weer wat voor keihard spektakel ons te wachten staat

Redactie 27 mei 2018 Entertainment

Een oorlog met iedereen beginnen lijk niet zo’n heel goed plan. Je zou verdrinken in zoveel tegenstanders en uiteindelijk wel in je rug worden neergestoken. Toch is dat het gene wat Josh Brolin en Benicio del Toro van plan zijn in de komende Sicario: Day of the Soldado film die eind juni in de bioscopen verschijnt. We worden weer getrakteerd op een nieuwe trailer die er keihard uitziet. We kunnen veel gaan verwachten van deze pure actiefilm. 

Josh Brolin is wel lekker bezig. De pikkebaas weet het dit jaar voor elkaar te krijgen om voortdurend de spotlight te pakken. Hij is op het moment in twee films te zien die draaien in de bioscoop. In beide films geeft hij superhelden een pak slaag. In in Avengers: Infinity War mept hij ze als vliegen uit de lucht als opperschurk Thanos. Alsof dat nog niet genoeg is bevecht hij als een soort van halfrobot Deadpool in Deadpool 2.

Trailer

Nu komt het tweede deel van Sicario er aan waar hij weer een van de prachtrollen voor zijn rekening neemt. We voeden jullie al langere tijd informatie over deze bikkelharde actiefilm en dat blijven we ook doen. Hier is de nieuwe trailer van Sicario: Day of the Soldado.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Nieuwe trailer van Sicario: Day of the Soldado bewijst weer wat voor keihard spektakel ons te wachten staat
Sluiten