Waanzinnig spektakel met Mike Tyson vs Steven Seagal in de trailer van ‘China Salesman’

Redactie 27 mei 2018 Entertainment

Alien vs Predator, Harry Potter vs Voldemort en Tom vs Jerry. Een aantal van de grootste rivalen die we kennen op filmgebied. Binnenkort kunnen we daar Mike Tyson vs Steven Seagal aan toevoegen. De twee iconen nemen het tegen elkaar op een in een strijd der titanen. De film heet ‘China Salesman’ en ziet er ridicuul uit. Dat maakt niet uit, met deze twee mannen kijkt iedereen toch wel.

Iron Mike en Takeshigemichi zijn al lang over hun top heen. Als deze film 20 jaar geleden gemaakt was, was hij enorm geweest. Maar dat is het niet, dus nemen we genoeg met dit ultieme gevecht van vergane glorie. Het verhaal gaat als volgt: Tyson is een man uit een plaatselijke stam in Afrika en Seagal is een huurling die tegenover elkaar staan in een nationaal conflict. Het gestoorde plot is nog gebaseerd op een waargebeurd verhaal ook en bevat een acht minuten durend gevecht tussen Mike en Steven.

Allebei winnen

Regisseur Tan Bing zegt dat het vrij moeilijk was om de film te maken. Dat komt omdat beide heren hadden aangeven alleen mee te doen als ze zouden winnen in het gevecht van de film. Tan schijnt maar gezegd te hebben dat ze dat allebei zouden doen. Benieuwd hoe dat afloopt.

Meesterwerk

De film is al een poosje een succes in Azië en wordt in Maleisië als een heuse cult hit gezien. Vanaf 15 juni kunnen wij dit spektakel zien op VOD en vanaf 26 juni op Blu-Ray/DVD. Laten we eerlijk zijn waarschijnlijk is het heel slecht, alleen de trailer is al om te janken. Maar hey, soms zijn films zo slecht dat ze goed zijn!

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Waanzinnig spektakel met Mike Tyson vs Steven Seagal in de trailer van ‘China Salesman’
Sluiten