Milka heeft drie nieuwe ijssmaken uitgebracht en ze laten het water uit je mond lopen

Redactie 27 mei 2018 Entertainment

Alle ijsverslaafden opgelet! Milka komt met drie nieuwe ijssmaken en wij zijn al helemaal door het dolle heen. We hebben het hier over de Grandissmo tub, Milka chocolate-vanilla ice cream en de King Milka ice crem on a stick. Dat wordt een dure zomer.

Wie houdt er nu niet van Milka? Precies. Iedereen houdt van de vele smaken die het chocolademerk uitbrengt. Als de zomer start en het kwik stijgt, is smeuïge bruine chocolade niet het eerste waar je aan denkt om even lekker af te koelen. Je wilt natuurlijk likken aan een stok. Chocoladeijsstok wel te verstaan. Klinkt anders wel erg vies.

Milka

Favoriet

De Grandissmo tub is een bak met ijs met daarin witte chocolade en hazelnoot. Dit is honderd procent onze favoriet. Kost ook maar 3,50 euro, is ook helemaal niks, toch? De King Milka lolly heeft een winnende combinatie van nougatsaus, dubbele chocolade en heeft een knapperige korst. Yes, daar zijn wij voor in!

Frikandel speciaalijs

Helaas zijn ze nog niet beschikbaar in ons landje. Natuurlijk hebben we voor de echte Milkalover een mooi linkie gevonden waar je terecht kunt om deze lekkernijen te scoren. Maar hé, niet getreurd. Misschien als het heel goed gaat, dan verschepen ze de verkoelende ijsjes wel onze richting op. Anders kun je nog altijd frikandel speciaalijs scoren. Houd je niet van chocolade, wij zijn geschokt, dan kun je nog altijd je eigen zure mattenijsje maken.

Milka
Reageer op artikel:
Milka heeft drie nieuwe ijssmaken uitgebracht en ze laten het water uit je mond lopen
Sluiten