Sicario: Day of the Soldado wordt een bloederige adrenaline rush

Redactie 25 mrt 2018 Entertainment

In dit vervolg op de eerste Sicario-film wordt het niveau aan geweld een tikkeltje opgeschroefd. Dit keer zijn er geen regels en is het doel  ‘Start a war with everyone’. In de trailer worden we overdonderd met keiharde achtervolgingen, suizende kogels en geen genade. Het wordt lekker grimmig gemaakt onder de brandende Mexicaanse zon. 

Josh Brolin en Benicio Del Toto zijn terug in deze nieuwe keiharde trailer van Sicario: Day of the Soldado. Soldado staat voor soldaat; ze gaan oprecht richting een oorlog in deze film.

In het vervolg op de drugskartel actiefilm uit 2015 shinen Josh Brolin en zijn geweldadige CIA agent Matt Graver weer. Ook Benicio del Toro’s mysterieuze huurling Alejandro Gillick is weer te zien. Samen moeten ze voor chaos gaan zorgen en aan de trailer te zien gaat dat behoorlijk lukken.

Het verhaal

Na de eerste trailer wisten we dat de film gewelddadig zou zijn maar de tweede bereikt een ultieme climax. In de film vinden de drugskartels een nieuwe goudmijn door naast mensen en drugs ook terroristen over de grens te smokkelen. Dat vindt het altijd geweldige Amerika niet echt prettig en schakelt het de meest keiharde gasten in. “No rules this time”, zegt Josh. Dat belooft wat.

Wij kunnen niet wachten tot we dit spektakel mogen aanschouwen. Nog even geduld want Sicario: Day of the Soldado zal 29 juni in de bioscoop verschijnen .

Zie de nieuwe trailer hier:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Sicario: Day of the Soldado wordt een bloederige adrenaline rush
Sluiten