KIM FEENSTRA IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2016

redactie 27 mei 2016 Entertainment

De afgelopen maanden vond de allerspannendste competitie van de Lage Landen plaats. De competitie die de Eredivisie tot een lachertje maakt. De titanenstrijd die man én vrouw in Nederland aan het beeldscherm kluisterde. En vanavond is het dan eindelijk zo ver, lieve lezers. De kruitdampen zijn opgetrokken, de stemmen zijn geteld. De winnares van de FHM500 2016 is niemand minder dan… Kim Feenstra!

Trots als een pauw
Kim: ‘Ik vind het een enorme eer dat ik ben uitverkozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Heel veel mooie vrouwen zijn me voorgegaan. Ik vind het ook wel spannend. Het gevoel is te vergelijken met de spanning die ik had toen ik in 2007 Hollands Next Topmodel won. Maar ik ben vooral heel erg trots op het feit dat ik door de lezers van FHM ben uitverkozen tot Mooiste vrouw van Nederland.’

Hoofdredacteur van FHM Chris Riemens: ‘Kim is al jaren één van de mooiste vrouwen van Nederland. Ik denk dat er geen vrouw in ons land is met zo’n extreem hoog sexappeal als Kim. Geweldig en niet meer dan terecht dat zij nu gekozen is als Mooiste Vrouw van Nederland. Daarnaast is ze ook een stoere, toffe chick waarmee je goed kunt lachen. Die combinatie van eigenschappen maakt dat de Nederlandse man haar zo waardeert.’

Mooiste Sportvrouw & Social Media prinses
Naast de Mooiste Vrouw van Nederland werden op de feestelijke avond nog twee awards uitgereikt. Oranje-international en aanvoerster van Ajax, Anouk Hoogendijk, werd gekozen tot Mooiste Sportvrouw van Nederland en YouTuber Monica Geuze ging er vandoor met de award voor mooiste Social Media-prinses.

Waar haal ik de FHM500?
Ben jij benieuwd hoe de ranking van de 500 mooiste vrouwen van Nederland eruitziet? En wil jij de onbeschrijflijk sexy photoshoot met Kim Feenstra bekijken? Ga dan als de wiedeweerga naar de Etos, want bij een product van Tabac (deootje, luchtje, scheerschuim bijvoorbeeld) krijg je de FHM500 er gratis bij! En geloof ons: de foto’s die daarin staan zijn zo gruwelijk sexy en artistiek dat je geheid in ademnood raakt.

En anders raak je wel in vervoering bij het aanzien van de lekkerste foto’s van de overige 499 heerlijke vrouwen. Dit is het naslagwerk dat elke vrouwenliefhebber in huis moet hebben. Dat in elk studentenhuis op de wc moet liggen, in elk chique hotel op de salontafel. Dit is het mooiste tijdschrift van dit jaar. Zorg dat je ‘m in huis haalt.

Reageer op artikel:
KIM FEENSTRA IS MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2016
Sluiten