Stem nu op jouw favoriete man voor de TABAC Gent of the Year-award

Redactie 21 mei 2018 Entertainment

De stembussen voor de FHM500 zijn helemaal open en op dit moment wordt er tot rokende servers aan toe gestemd op FHM500.nl. Wie behalen uiteindelijk een plekje in het magazine? Dat zien we na 24 mei, als de mooie vrouwenbijbel verkrijgbaar zal zijn. De FHM500 is natuurlijk een ode aan de vrouw, maar laten we ook de mannen niet vergeten! Daarom hebben we dit jaar de TABAC Gent of the Year-award in het leven geroepen.

Waar moet de Gent of the Year aan voldoen? Het moet allereerst een toffe peer zijn. Een man die zichzelf altijd op een puike manier weten te presenteren waarbij wij denken: Ja, daar willen we wel een biertje mee drinken. Sympathiek, stoer, verzorgd en stijl zijn de sleutelwoorden in de jacht naar succes om deze award in de wacht te slepen. Hieronder nog een keer alle genomineerden op een rij. Vergeet TABAC Fragrances niet te liken op Facebook en te volgen op Instagram!

Analog by @CarlyWollaertPhotography #Photography #Portait #DenimJacket #Rooftop #Amsterdam

A post shared by Valerio Zeno | Phalerieau (@phalerieau) on

1. Valerio Zeno

Met zijn geraffineerde kledingstijl en dito uiterlijk is hij een van de meest stijlvolle mannen van ons land. Bovendien is zijn vader barbier, waar hij toch zeker enkele bonuspunten mee in de wacht sleept. Maakte afgelopen jaar met Je Zal Het Maar Hebben een van de mooiste tv-programma’s van dit jaar.

A post shared by Arjen Lubach (@arjenlubach) on

2. Arjen Lubach

De koning van de late night comedy van de vaderlandse teevee scoort viral na viral en heeft met zijn programma Lubach op Zondag goud in handen. Komt elk weekend weer op z’n paasbest en strak in pak op de beeldbuis.

Aan het bedenken wie ik ben. Wie of wat ben ik?

A post shared by JOEL BEUKERS? (@joelbeukers) on

3. Joel Beukers

De voor goud gaande selfmade miljonair van de lage landen. Schreeuwt het hele internet bij elkaar, maar achter dat gorillagedrag gaat een uitgekiende businessman schuil, die nu dankzij een doordachte strategie een Lambo en Rolls Royce voor de deur heeft staan. Daarnaast is hij ook een echte inspiratiebron en motivator voor de jonge mannen van ons land. Een man waar wij onze pet diep voor afnemen.

Dit is het hoofd van iemand die zich zeer gelukkig prijst om heel even in Italië te vertoeven. Of het hoofd van diegene die de boot van links niet zag aankomen…

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

4. Ruben Nicolai

We leerden hem kennen als superdroge Lama, maar inmiddels heeft hij zich opgewerkt naar een van de prettigste tv-presentatoren van ons land. Is heel erg grappig, wars van sterallures en dus heel erg sympathiek.


Reageer op artikel:
Stem nu op jouw favoriete man voor de TABAC Gent of the Year-award
Sluiten