Vrouwen vinden BMW en MINI rijders het minst aantrekkelijk

redactie 18 Feb 2019 Entertainment

Dat de auto waar je in rijdt wat zegt over je rijgedrag, horen we vaker. Bumperklevende BMW-bestuurders, bellende Mercedesmacho’s en asociale Audi-assholes. In een dure auto zijn ze allemaal het mannetje. Maar wat we nog niet wisten is dat de auto waarin je rijdt ook een verband heeft met je sexappeal. BMW en MINI-bestuurders gewaarschuwd. Pak maar vast een doos tissues, want van deze uitkomst word je niet blij.

Leasemaatschappij OSV deed een klein onderzoekje over de automerken waar vrouwen mannen het heetst in vinden. Zo’n 1000 Britten mochten het vragenlijstje invullen. De uitkomst hiervan verbaasde ons aardig. De bovenkant van de lijst is wel aardig volgens verwachting, maar de hekkensluiters…

Audi is the way

Ja mannen, willen jullie aankomende kerst liever vertoeven op een tropisch eiland met een bloedmooie vriendin of wil je weer een hele avond Party&co’en bij je ouders. We gaan hier uit van het eerste en geven je daarom dringend het advies om je portemonnee te trekken voor een Audi (een Audi A2 telt niet). Het merk met de vier ringen heeft namelijk het hoogst gescoord met 77%. Ben je nou écht geen Audi liefhebber, dan kan je altijd nog kiezen voor een lijpe Merrie. 71% van de vrouwen zou je doen in dat geval. De oerdegelijke Volkswagen maakt de top drie af met 68%.

R.I.P. BMW & MINI

Zit je aankomende kerst toch liever aan de koffie met appelgebak bij je ouders, of vind je het eenzame zolderkamertje ‘the place to be’? Koop dan een MINI. Mannelijke MINI-rijders hebben het toch een beetje verkeerd begrepen. Een vrouwenauto rijden is anders dan een auto rijden voor de vrouwen. Slechts een score van 5% voor deze bak. De meest verassende is dus BMW met 7%. Dacht jij dat je met je dikke BMW wel indruk zou maken, dan heb je het goed mis. Zelfs in een Skoda ben je beter af. Maar ja, laten we wel eerlijk zijn. Een onderzoek onder duizend Britten is misschien niet het beste onderzoek. Of had je die BMW ondertussen al op marktplaats staan?

Top Gear

Reageer op artikel:
Vrouwen vinden BMW en MINI rijders het minst aantrekkelijk
Sluiten