Met nieuwe Audi TT RS kan je nog eens thuiskomen

redactie 6 feb 2019 Machines

Er is nieuws uit het kamp van Audi. We kunnen weer gaan genieten van een nieuw RS-model. De Audi TT RS is vandaag gelanceerd. Hij is weer heerlijk smooth, met een tikkeltje agressie, zoals we van de RS-reeks gewend zijn.

Motorisch is het beestje onveranderd. Waarom zou je ook? De 400 paardenkrachten duwen de Duitse vierwieler wel aardig vooruit. Met een onbegrensde topsnelheid van ongeveer 280 kilometer per uur en een sprintvermogen van 3,7 seconden naar de 100 mogen we meer dan tevreden zijn.

Aanpassingen Audi TT RS

Als we dit scheurijzer vergelijken met het vorige model, valt op dat ‘ie enkel op een paar kleine onderdelen is aangepast. Met een nieuw bumperkitje en een gruwelijk lekkere spoiler komt de RS het jaar  2019 inrijden. Daarnaast zien we ook iets grotere luchtinlaten. Voor de rijke boys onder ons, kan je er ook nog koolstofvezel spiegelkappen op zetten. Maar als je de portemonnee toch al aan het plunderen bent…

Hebben?

Gefortuneerde Audi fanaten opgelet! Vanaf eind februari kan je dit speeltje bestellen en in Maart is ‘ie te bewonderen in de Nederlandse Showrooms. De precieze prijzen zijn nog niet bekend. Reken maar op een bedrag van 80 a 90.000 euro, als het niet meer is.

Audi TT RS
Audi TT RS
Audi TT RS
Audi TT RS

Nu.nl

Reageer op artikel:
Met nieuwe Audi TT RS kan je nog eens thuiskomen
Sluiten