Sex on the beach onbetaalbaar?

Redactie 24 jun 2017 Entertainment

De uitstapjes naar het strand zijn weer begonnen en daarmee ook de ‘Sex on the Beach-grapjes’. Een meid bestelt de heerlijke cocktail en de grappenmaker van de groep zegt “hmm, dat lijkt me ook wel heel lekker…”. HAHA. Superleuk. Bij HomeToGo bedachten ze om maar eens wat serieuzer in te gaan op deze grap. Zij vergelijken de cocktailprijzen én de boeteprijzen voor sex on the beach. Mooi initiatief!

Het ondeugende pad op gaan is natuurlijk altijd verleidelijk. Als je het zand in de geluksgleuf en de pottenkijkers weg denkt tenminste… Ook wij hebben ons wel eens op dat pad gewaagd en een welverdiende scrub gekregen, maar nadenken over een boete? Ho maar. Als je hard bezig bent kunnen die paar tientjes je toch geen reet schelen. Who knew dat het niet om een paar tientjes gaat, maar je zelfs een gevangenisstraf kan krijgen als je met je zeekomkommer de strandgrotten een bezoekje brengt.

In Italië kan dit ondeugende grapje tot €30.000 kosten, in Turkije zit je 6 tot 12 maanden achter de tralies en op Cyprus zelfs tot 2 jaar. In Polen kom je er misschien met een knipoog en een waarschuwing vanaf. Aan de Franse kust schijn je het meest te betalen voor een cocktail maar dit lijkt de betere keuze om van beide walletjes te genieten. Tot €15.000 en één jaar celstraf.

Check de lijst van 15 beroemde stranden hieronder, met de gemiddelde prijs voor een ‘sex on the beach’ en de boete voor daadwerkelijk seksen on the beach.

Sex on the Beach_NL_cocktails en boetes

 

Reageer op artikel:
Sex on the beach onbetaalbaar?
Sluiten