Vrouw zegt baan bij bank op en wordt sekstoy reviewer

Redactie 8 mrt 2018 Entertainment

Er zijn producten op deze wereld die best wel eens leuk zijn om te testen. Speciaalbier, kipnuggets, supercars, chocolade of rollercoasters, allemaal droombanen. Wat dacht je van seksspeeltjestester? Ja jongen. Iemand moet het doen!

Cara Douglas was haar baan bij de bank helemaal zat en wilde iets doen waar ze plezier van had. Ze zeggen toch altijd: zoek je passie en vind een manier om daarvoor betaald te krijgen, dan voelt het altijd als een hobby. Dat is precies wat Cara deed en kwam dus bij haar grootste hobby terecht. Ze zegt: “Ik heb sekstoys altijd tof gevonden en ik ben erg gelukkig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

Cashen

Er zijn genoeg baantjes waarbij je de mooiste tijd van je leven kunt hebben, maar ken je een bedrijf dat je twintig orgasmes per week geeft? Precies, Cara heeft misschien wel een van de mooiste banen ooit. Ze verdient er ook nog eens 33.000 euro per jaar mee. Dat is toch een mooi bedrag, of niet? Het is wel de helft van wat ze verdiende bij de bank, maar ze heeft nu dubbel zoveel plezier.

Carousel GIF - Find & Share on GIPHY

Duotoys

Nu zou je denken dat je met zoveel orgasmes geen goede relatie kunt opbouwen met je vriend. Nou, niets is minder waar. Darren, de verloofde van Cara, geniet zelfs mee van het baantje van zijn vriendin. Soms moet ze ook koppelspeeltjes testen. “Het is allemaal heel mooi als ik dit mag doen met mijn verloofde, maar het moet ook serieus blijven. Het is en blijft mijn werk.”

sekstoy
Foto: Cavendish Press

In de Verenigde Staten zijn ontzettend veel sekswinkels en andere bedrijven die de meest rare shit produceren voor in de slaapkamer. We weten allemaal dat de Nederlandse seksindustrie niet vies is van iets nieuws. Misschien ligt er zo’n baantje voor jou ook wel in het verschiet. Ga even Google af en check of er iets interessants tussen zit.

Foto: Cavendish Press

Reageer op artikel:
Vrouw zegt baan bij bank op en wordt sekstoy reviewer
Sluiten