We lieten een proefpersoon los gaan met de Fleshlight Turbo

Redactie 24 okt 2017 Entertainment

Je kent de Fleshligt. We gingen al eens aan de gang met die van Riley Steele, Riley Reid en Tori Black. Maar de Fleshlight Turbo is heel iets anders. Het is naar eigen zeggen, “The most effective blowjob simulator of all time”. Dat zijn ferme teksten! Wij stuurden een exemplaar op naar een anoniem proefpersoon en vroegen hem naar zijn bevindingen met de nieuwe rage in mannelijk seksspeeltjesland.

Zo. Dus jij hebt de Fleshlight Turbo gebruikt?
Jazeker!

Hoe ging je te werk?
Nou het begint bij ‘m uit de doos halen. Dan zie je al dat het best een gevaarte is. Je verwacht eigenlijk niet anders, want het moet er natuurlijk wel allemaal omheen kunnen. Vervolgens heb ik ‘m uit de doos gehaald en dan blijkt het best wel een furutistisch ding te zijn.

Hoe voelde die aan?
Het was een soort gelei-achtig substantie, maar wel met structuur wat heel erg uit kan rekken. Maar dan heb je ‘m zo in je hand en dan vraag je je wel af wat precies de bedoeling is. Dus toen begon maar gewoon met het uitlegboekje te lezen.

Heel goed. Zorgvuldige jongen ben je.
Ja, dat leek me maar het beste. Je krijgt er ook glijmiddel bijgeleverd. Je moet ‘m ook uitspoelen om ‘m schoon te maken en op te warmen. Terwijl ik dat aan het doen was bekroop me wel zo’n gevoel van wat ben ik hier nu eigenlijk precies aan het doen. Tegelijkertijd keek ik ook wel erg uit naar de nieuwe ervaring die me te wachten stond. Toch wel een beetje spannend. Op de verpakking staat dat het de meest intense orale ervaring is die je kan krijgen in het leven, dus ja, dat schept wel verwachtingen.

Fleshlight Turbo

Dat kan je wel zeggen! Het is dus een blowjobsimulatie-apparaat hé?
Ja klopt, het is niet gebaseerd op de vagina, maar puur gefocust op orale bevrediging. Het lijkt ook helemaal niet op een kut. Het is gewoon een opening waar weer haakjes en oogjes in zitten zodat je continu een andere stimulatie aan kunt gaan, afhankelijk van hoe je ‘m gebruikt.

Kijk. En, hoe voelt ‘ie aan?
Het is wel een beetje onwennig. Je twijfelt toch een beetje om ‘m erin te stoppen, maar ik heb ‘m goed opgewarmd door om te spoelen met warm water en gooide er een fikse dosis glijmiddel tegenaan. Je kunt het niet vergelijken met het echte werk, maar het voelde wel heel natuurlijk. Als je je ogen dichtdoet dan komt het wel heel dichtbij de realiteit. Het grootste verschil is dat dit apparaat geen tongetje heeft en een vrouw wel.

Hoe ging je aan de slag dan?
Ik ben naar mijn favoriete website voor dergelijke handelingen gesurft, beeg.com, om een beetje in de sfeer te komen. Je wil weten wat voor soort video? Ik vind het altijd grandioos als de man op bed ligt en de vrouw in doggy bovenop zit en een beetje twerkt; de reverse cowgirl met twerk touch. Nou dan ga je een beetje kijken en friemelen, je kan de turbo natuurlijk pas gebruiken als je in volle erectie bent.

Uiteraard.
Op een gegeven moment is het zover en dan heb je er wel zin in ja. Dan wil je ook weten of dit apparaat echt zo goed is waardoor het de nummer 1 male sextoy van de wereld is. Dus ik deed ‘m erop en doorheen. M’n eerste gedachte was: hoe krijgt men in godsnaam een materiaal op zo’n manier? Het voelt alsof je ergens in gaat zoals dat normaal ook gaat. Dat is wel heel grappig.

Fleshlight Turbo

Hoe was de connectie tussen Turbo en je piemel?
Goed. Dat spul rekt helemaal uit. Er zitten allerlei hobbeltjes en ribbeltjes in, dat creëert een stevige greep om je tokus. Nou, dan ga je een beetje met dat ding spelen. Aan de achterkant kun je aan een dekseltje draaien waarmee je de zuigkracht aan kunt passen. Ik ging daar een beetje mee klooien. Je bent op zoek naar juiste afstelling, de juiste houding, de juiste snelheid. Het is wat dat betreft net een F1-bolide.

Mooie metafoor.
Wat trouwens ook een voordeel is, is dat deze het heel lang volhoudt. Waar een vrouw het een x aantal minuten volhoudt, heb je het nu letterlijk in eigen hand. Vooral de snelheid. Dat ding is trouwens wel ontworpen voor de zeer goed gelukte donkere mannen, de helft van het apparaat is nog over. Als je niet tot de max komt kun je jezelf daardoor heel goed deepthroaten Maar wel logisch, ze calculeren natuurlijk het maximum aantal centimeters in. Ron Jeremy zou ‘m in potentie ook moeten kunnen gebruiken.

Duurde het lang?
Vanwege het gebrek aan een vrouwelijk persoon duurt het langer. Je bent toch minder opgewonden, er praat niemand terug en je kan nergens aanzitten. Ik bedoel, het is spannender als tegelijkertijd ook iemand op mijn gezicht zit, maar daardoor lijkt je hoogtepunt wel intenser te zijn. Je werkt er langer naartoe, je hebt het helemaal zelf in de hand. Niemand trekt haar hoofd opeens terug. Of wisselt opeens van tempo. Je bepaalt zelf of je even wat langzamer gaat of doorpakt. Bovendien hoef je geen rekening te houden met of het gewenst is of je aan moet geven dat moment suprême eraan zit te komen. Dat maakt het ook wel weer chill. Ik heb er al met al zeker een kleine tien minuten plezier van gehad.

En dan is het zover.
Ja, dat is wel apart hoor. Het ding is doorzichtig, dus je ziet junior de hele tijd op en neer gaan in dat apparaat en je ziet je spul dus ook zo erin worden geschoten. Eigenlijk zie je precies wat er gebeurt als je een blowjob krijgt en dat gevoel benadert het ook echt wel.

Zou je ‘m nog eens gebruiken?
Ja, absoluut. Ik zou ‘m niet zo snel wekelijks gebruiken. Je moet ‘m toch voorbereiden en schoonmaken, daar heb je niet altijd zin in. Maar als je de tijd hebt en je vriendin gaat bijvoorbeeld drie maanden backpacken in Azië, dan zou ik ‘m zeker vaker gebruiken.

Vind je dit een toevoeging aan je seksleven?
Ja. In principe heb je als man maar één optie, tenzij je een rib hebt laten weghalen of in American Pie speelt. Met de Fleshlight Turbo heeft het mannelijk geslacht er nu ook een heel mooie tweede optie bij.

Wil jij de Fleshlight Turbo zelf proberen? Je kunt ‘m nu hier online bestellen!

In samenwerking met Willie.nl

Reageer op artikel:
We lieten een proefpersoon los gaan met de Fleshlight Turbo
Sluiten