FHM’s testpanel: Hoe zit het precies met die bedspeeltjes?

sharon 29 mei 2015 Entertainment

Wij zijn eigenlijk best nieuwsgierig naar de geheimen die dames in hun nachtkastjes bewaren. Naar ons idee is het een soort walhalla voor tarzans, dildo’s, trillende konijntjes en een dozijn smaken glijmiddel. Voor hetzelfde geld ligt er alleen een nachtbeugel en iPhone-oplader. We aten pizza en een worstje met het FHM’s testpanel en onderworpen de lieve dames aan een vragenvuurtje: Liggen er seksspeeltjes in jouw nachtkastje, en zo ja: hoe vaak gebruik je je speeltje en heeft je stimulerende vriendje ook een naam?

Flo (24): Haha ja, er liggen zeker seksspeeltjes in mijn nachtkastje. Ik heb er een clitorisstimulator, glijmiddel en handboeien liggen. Hoe vaak ik ze gebruik? Ligt eraan. Als ik een tijdje droog sta moet mijn trillende vriendje er vaker aan geloven dan als ik een bedpartner heb. Maar ik vind het ook leuk om ze samen met iemand te gebruiken.

 

Kate (22): Ik heb een vibrator. Vind het wel fijn om het af en toe zelf te doen. En hij heeft inderdaad een naam: ik noem ‘m Tarzan. Weinig origineel, maar mijn vriendinnen weten dan wel direct over wie ik het heb!

 

Miranda (26): Ik gebruik mijn vibrator ongeveer drie keer per week. Het is even een momentje van ontspanning, of zo. Ik Heb geen vriend, dus als ik aan mijn trekken wil komen moet ik het toch zelf doen. Ook heb ik glijmiddel en een levensechte dildo in mijn nachtkastje liggen.

 

Laura (23): Mijn nachtkastje is eigenlijk hartstikke leeg wat dat betreft. Behalve een boek en de lader van mijn telefoon ligt er niet zoveel spannends in. Misschien toch binnenkort maar even een vibo aanschaffen…

 

Lotte (28): Ik heb een paar vibrators, met verschillende ‘extra’s’ erop, zoals een clitorisstimulator, of eentje met extra ribbeltjes. En ze hebben geen namen, haha. Maar ik noem ze gewoon ‘vriendje’ of ‘Tarzan.’ Hoe vaak ik ze gebruik? Zeker wel een paar keer per week.

 

Mandy (26): Ik heb eigenlijk alleen zo’n vibrerend ei in m’n nachtkastje liggen. Ohja, en handboeien. Maar die gebruik ik niet als ik alleen ben. Dat ei wel trouwens. Ik noem ‘m Eggie en tussen de lakens is hij m’n beste vriendje.

Ter ere van de vibo geven onze vrienden van Willie.nl gratis vibo’s weg! Ja jongen, bestellen die handel. 100% korting. Kunnen jij en je vriendinnetje hartstikke veel plezier aan beleven. Wedden dat ze dat leuk gaat vinden? En jij ook, want wat is nou leuker dan je chick te zien genieten? Precies. Helemaal niets. BESTEL HIER JE GRATIS VIBO!

Reageer op artikel:
FHM’s testpanel: Hoe zit het precies met die bedspeeltjes?
Sluiten