Schumacher junior gaat testrit maken voor Formule 1-kampioenschappen

redactie 27 mrt 2019 Entertainment

Mick Schumacher, zoon van meervoudig Formule 1-kampioen Michael Schumacher, zal tijdens de Grand Prix in Bahrein zijn eerste Formule 1 testdrive gaan rijden. Hij zal gaan karren in een Alfa-Romeo en in een Ferrari. Dit zal voor de 20-jarige coureur de eerste stap zijn naar de pro-leagues.

Vrijwel alle F1-teams houden de jonkies uit de Formule 3 en GP3 in de gaten. Volgens de statistieken zit er veel talent tussen de ambitieuze racebeesten. Maar vooral Mick wordt aardig goed gemonitord. Met de naam Schumacher kan het ook eigenlijk niet anders. Hij zal van alle kanten de druk voelen door alle media-aandacht. De specialisten zijn in ieder geval goed te spreken over het nieuws van Schumi jr.

Mick Schumacher

Als we de specialisten moeten geloven, heeft Mick dezelfde rust en uitstraling als zijn pa had op het circuit. Zijn vader belandde in 2013 door een tragisch skiongeluk in kritieke toestand. Over het welzijn van The Red Baron is weinig informatie naar buiten gebracht. We hopen in iedergeval voor Mick Schumacher dat zijn senior dit mooie moment nog zal meemaken. Check een van de hoogtepunten van Mick hieronder.

Reageer op artikel:
Schumacher junior gaat testrit maken voor Formule 1-kampioenschappen
Sluiten