Onze Max schittert in trailer voor nieuwe Netflix documentaire over Formule 1

redactie 15 Feb 2019 Entertainment

Wat worden we toch verwend als fans van Formule 1. Presentaties van de nieuwe auto’s die elkaar in een rap tempo opvolgden, hebben ons autohartje sneller doen laten kloppen. Nu ook er ook nog eens een trailer is gedropt door Netflix over een nieuwe documentaire over onze favoriete sport kunnen we ons geluk niet op. 

Deze docu zal als het goed is een uniek kijkje achter de schermen moeten geven. Wat meteen opvalt is dat onze eigen held, onze Max, de hoofdrol speelt. We horen hem over zijn ambitie om wereldkampioen te worden en we zien spectaculaire beelden van de Nederlander. Hoewel de trailer niet heel erg lang is, zit ‘ie helemaal vol met vette beelden. Dat belooft veel voor de volledige versie.

Titelloze documentaire

De aankomende docu heeft net als Max, nog geen titel (oké, oké: flauw) Ook een releasedatum is er nog niet bekend. Wel hebben we al kennis kunnen nemen van de werktitel. Deze luidt: Untitled Formula 1 Project. Ook hebben we een soort van onderschrift weten te vinden, namelijk: ‘De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.’ Bij het horen van deze shit worden wij al heel erg blij! Kom maar op met die docu. En volgend jaar graag ééntje over 2019: ‘Het jaar waarin Max Verstappen kampioen werd’

Reageer op artikel:
Onze Max schittert in trailer voor nieuwe Netflix documentaire over Formule 1
Sluiten