Ryan Reynolds deelt de afwijzingsbrief van Deadpool voor The Avengers

Redactie 1 mei 2018 Entertainment

Onze in het rood geklede super ninja Deadpool is een van onze favoriete superhelden. Disney heeft een poos geleden met geld zitten smijten en aandelen in 20th Century Fox gekocht. Daardoor is een mash-up tussen Deadpool, The Avengers en X-Men mogelijk. Ryan Reynolds plaagt ons met het idee en deelde op twitter zijn zogenaamde afwijzingsbrief van The Avengers.

Avengers: Infinity War brak afgelopen weekend records waaronder ‘biggest opening weekend at the box office’ ooit. Wereldwijd haalden ze afgelopen weekend zo ongeveer 630 miljoen dollar binnen, een belachelijk groot bedrag. Daarmee gingen ze Star Wars The Force Awakens voorbij met beste opening weekend wereldwijd. Ze zullen nog wel even moeten doorgroeien om de meest succesvolle film ooit te worden, dat is nog altijd Avatar met 2,788 miljard dollar wereldwijd, ze hebben alvast een goed begin.

Afwijzingsbrief

Een ander razend succesvolle superhelden film is Deadpool. De door 20th Century fox geproduceerde film heeft de altijd grappige Ryan Reynolds in de hoofdrol. Hij bewijst keer op keer weer een goede portie grappen en grollen achter de hand te hebben. Zo feliciteerde hij Avengers: Infinity War wel op een heel bijzonder manier. Hij twitterde een foto van zijn zogenaamde afwijzingsbrief die hij ontving toen hij, als Deadpool, the Avengers wou joinen. God dat zou gaaf zijn.

De tweet

In de brief staat “Nee. Absoluut niet. Ga Prof. X lastigvallen. Nee. Groeten, Tony Stark.” Lijkt me duidelijk dat Ironman, Deadpool niet bij the Avengers wilt hebben. Maar de brief stamt af uit 2012, misschien dat hij ondertussen met het arriveren van Thanos daar heel anders over nadenkt? Volgens ons kan hij nu alle hulp gebruiken die hij kan krijgen. Enfin, bij de foto twitterde Ryan verder “Van een gast die niet weet hoe je moet stoppen, ik ben blij dat jullie dat nooit deden. Gefeliciteerd.”

Deadpool 2

Klinkt als een oprechte felicitatie, misschien komt dat omdat Ryan zoveel vertrouwen heeft in zijn komende film, Deadpool 2. Deze film schijnt het compleet te rocken bij test screenings en ontvangt van test groepen alleen maar negens en tienen.

We zijn heel benieuwd of de cross-over tussen Deadpool en the Avengers er ooit gaat komen. Momenteel draaien er hele mooie films in de bioscoop. The Avengers: Infintity War draait nu in de bioscopen en Deadpool 2 zal 18 mei verschijnen.

Foto: Disney & 20th Century Fox

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds deelt de afwijzingsbrief van Deadpool voor The Avengers
Sluiten