Deadpool 2 dropt volledige trailer en krijgt bijna perfecte score op test screening

Redactie 23 mrt 2018 Entertainment

Onze hilarische, gemuteerde super ninja is weer terug voor een deel 2. De hype is al een poosje gaande, iedereen is razend enthousiast na het mega succes van het eerste deel. Nu lijkt het komende deel nog veel beter te worden, zeker nadat Deadpool 2 is beoordeeld door een test publiek. De reacties waren uitmuntend, zowel van de fans als van de critici.

De Hollywood Reporter kwam met goed nieuws voor de Deadpool fans. De eerste film scoorde een geweldige 91 procent met het testpubliek, want Deadpool 2 heeft  maar liefst een score van 91 tot 98 procent gescoord. Dat betekent dat er een stel zeer tevreden klanten waren, de hype is real. We kunnen absoluut niet wachten tot we onze grappige rode vriend mensen in elkaar zien hakken.

THR heeft een bron die bekend wist te maken dat een van de screenings plaatsvond in Dallas. De producers van de film kwamen met twee versies. De eerste scoorde een ongelooflijk goede score van 94 procent maar de tweede wist het oprecht te killen met een score van 98 procent, bijna perfect. Met nieuwe rollen voor Josh Brolin en Terry Crews hadden we dat ook niet anders verwacht.

Het ziet ernaar uit dat Deadpool de film is die het dit jaar weer helemaal gaat maken. De vorige Deadpool film had maar een budget van 58 miljoen euro. Dat terwijl de film een opbrengst had van maar liefst 783 miljoen euro.

Deadpool 2 zal een knaller worden, daar zijn wij van overtuigd. Gister is de eerste volledige trailer online gegooid. Vanaf 18 mei in de bioscoop!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Deadpool 2 dropt volledige trailer en krijgt bijna perfecte score op test screening
Sluiten