Hier zijn de 22 Avengers: Infinity War posters die Marvel zojuist gedropt heeft

Redactie 6 apr 2018 Entertainment

De Avengers films zijn altijd al een melting pot van allerlei verschillende soorten superhelden geweest uit het Marvel Universum. De afgelopen jaren zijn er echter nog veel meer superhelden bij gekomen. In de nieuwe Avengers film worden helden bij elkaar gegooid die we voorheen nog niet samen op het witte doek zagen. Zo zien we Spiderman samen met Docter Strange en The Guardians of the Galaxy met Iron Man. Marvel gooide zojuist 22 Avengers film posters van allerlei superhelden online die zullen schitteren in de nieuwe film.

De hype rondom de film wordt langzaam steeds sterker opgevoerd. De trailers verbijsterden ons al met al het superheldengeweld. Nu zijn er ook posters online gezet die weer iets toevoegen aan de hectiek. Hoe Marvel een mooie film weet te maken met zoveel verschillende belangrijke personages blijft onduidelijk en lijkt onmogelijk. Meestal heeft een film één, hooguit twee hoofdpersonen. Met de Avenger-films waren dat er al snel zes of zeven. Met de komende film gaan we dik de twintig in.

We zien bijvoorbeeld ook voor het eerst de Guardians of the Galaxy verschijnen samen met andere superhelden uit het Marvel universum. Zij zijn degenen die al langer van het gevaar ‘Thanos’ (de slechterik in de film) af weten. Bekijk de posters van alle 22 Avengers waar tot nu toe al een poster van online is gedropt hierbeneden:

Foto: Disney D23

Reageer op artikel:
Hier zijn de 22 Avengers: Infinity War posters die Marvel zojuist gedropt heeft
Sluiten